Γιαννούλης: «Βαραίνει η φανέλα»

Γιαννούλης: «Βαραίνει η φανέλα»

Νίκος Τσιώκος
Γιαννούλης: «Βαραίνει η φανέλα»

bet365

Ο Κώστας Γιαννούλης πιστεύει πως όσο ο Ατρόμητος ανεβαίνει επίπεδο τόσο βαραίνει και η φανέλα του, όπως είπε σε δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά, ο 23χρονος αμυντικός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα λόγω των καιρικών συνθηκών καθώς είχε αρκετή ζέστη και υγρασία. Ξέρουμε ότι οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, αλλά το καλό είναι πως για εμάς η πρεμιέρα συνδυάστηκε με μία νίκη, με ένα διπλό που μας φέρνει με το δεξί το νέο πρωτάθλημα».

Για τη νίκη επί της Κέρκυρας: «Όλοι είπαν ότι είναι ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν έτσι. Ήταν καλό γιατί μπήκαν γρήγορα για εμάς τα δύο γκολ. Μας έδωσαν έναν αέρα και στη συνέχεια διαχειριστήκαμε καλά τη συνέχεια του αγώνα».

Για το αν βαραίνει η φανέλα του Ατρόμητου: «Σίγουρα βαραίνει η φανέλα του Ατρόμητου. Πέρυσι ανεβήκαμε επίπεδο και φέτος προσπαθούμε να ανεβάσουμε και άλλο την ομάδα. Για να αποκτήσει η ομάδα μια ακόμη πιο βαριά φανέλα και όπου και να πηγαίνει να παίζει για τη νίκη».

Για την νοοτροπία της ομάδας: «Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και από τους παίκτες και από την ομάδα. Βλέπουμε ότι έχουμε ποιότητα και την ικανότητα για να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα».

Για το πόσο διαφορετικός είναι ο Ατρόμητος σε σχέση με πέρσι: «Δεν αλλάζουμε πολύ. Ο κ. Δώνης και ο κ. Μπάγεβιτς είναι διαφορετικοί προπονητές, αλλά στόχος και των δύο είναι να έχουνε στόχο τη νίκη με καλή κυκλοφορία της μπάλας και να μην δεχόμαστε γκολ. Φιλοσοφία δεν έχει αλλάξει και θα φανεί».

Για τον Μπάγεβιτς: «Ένας μεγάλος προπονητής με εμπειρία που μπορούμε να μάθουμε πολλά. Είμαι δύο εβδομάδες στην ομάδα και θέλω να καταλάβω τι ακριβώς θέλει από εμένα».

Για τη Νιούκαστλ: «Θέλω να είμαστε όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο Περιστέρι. Να το πιστεύουμε πως μπορούμε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς, αλλά θέλω να παίξουμε για τη νίκη και ό,τι βγει».

Για τους οπαδούς της ομάδας: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Έχουμε δείξει ότι έχουμε μια καλή ομάδα και εφόσον έρχεται θα μας βοηθήσει να φτάσουμε ψηλά».

Για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει: «Εύχομαι να πάμε το ίδιο καλά όπως πέρυσι και λίγο καλύτερα στα πλέι οφ. Στην πεντάδα θα πρέπει να είμαστε σίγουρα».

Για την απόφαση να επιστρέψει στο Περιστέρι: «Ήταν εύκολη γιατί ξέρω την ομάδα, πώς λειτουργεί. Επίσης ξέρω ότι θα έχω και έναν καλό προπονητή που θα με βοηθήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα