Μόνο η ανακοίνωση για Χοσέμι

Gazzetta team
Μόνο η ανακοίνωση για Χοσέμι

bet365

Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Χοσέμι στον Λεβαδειακό, αφού μετά την συμφωνία που υπήρξε την Τετάρτη, ο παίκτης πέρασε επιτυχώς και από ιατρικές εξετάσεις.

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να αποτελέσει κι επίσημα παίκτη των Βοιωτών ο Ισπανός αμυντικός. Ο Χοσέμι μετά την προφορική συμφωνία του με τους ανθρώπους του συλλόγου το απόγευμα της Τετάρτης, χθες το βράδυ «πάτησε» και επί ελληνικού εδάφους.

Μάλιστα το πρωί της Πέμπτης ο πρώην άσος του Ηρακλή πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να ακολουθήσει στην συνέχεια η υπογραφή του μονοετούς συμβολαίου του.

Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να λάβει μέρος ακόμα και στην σημερινή απογευματινή προπόνηση, αλλιώς θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στον «Γηραιό» την σεζόν 2010-11, από αύριο.

Ο έμπειρος αμυντικός είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κλείσει τις φετινές μεταγραφές του Λεβαδειακού, με την περίπτωση ωστόσο εφόσον προκύψει κάτι καλό να γίνει μία ακόμα κίνηση, να παραμένει πάντα ανοιχτό. Εξάλλου οι «πράσινοι» περιμένουν να γίνει και το τελειωτικό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αφού είναι γνωστό ότι ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του Κλοντ Ντιελνά.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα