«Μεγάλη ποιότητα στους τερματοφύλακες»

«Μεγάλη ποιότητα στους τερματοφύλακες»

Νίκος Τσιώκος
«Μεγάλη ποιότητα στους τερματοφύλακες»

bet365

Στην μεγάλη ποιότητα των γκολκίπερ του Ατρομήτου στάθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων του συλλόγου, Σλόμπονταν Σούιτσα, ο οποίος αναφέρθηκε και στα δυο στάδια προετοιμασίας σε Καρπενήσι και Πράβετς.

Για την προετοιμασία σε Καρπενήσι, Πράβετς και την ποιότητα των γκολκίπερ του Ατρομήτου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο προπονητής τερματοφυλάκων, Σλόμπονταν Σούιτσα. «Σίγουρα η περίοδος που διανύουμε είναι η πιο δύσκολη, καθώς τόσο στο Καρπενήσι όσο και στη Βουλγαρία δουλέψαμε σε ένα πολύ καλό τέμπο κάνοντας προπόνηση δύο φορές την ημέρα.

Κάναμε προπόνηση ένα επίπεδο πιο πάνω από εκείνο που είχαν οι τερματοφύλακες μας στην αρχή. Φθάσαμε στο σημείο να κάνουμε ακόμη περισσότερη προπόνηση κι εκείνοι να μην νιώθουν κούραση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με κάθε τερματοφύλακα ξεχωριστά, επειδή ενώ κατάλαβαν όλοι ότι το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο εν τούτοις κανείς δεν πήγε αντίθετα και βελτιώσαμε τα σημεία που έπρεπε», ήταν τα πρώτα του λόγια για να αναφερθεί και στην ποιότητα των τερματοφυλάκων της ομάδας.

«Υπάρχει μεγάλη ποιότητα κι έχουμε έναν πολύ καλό ανταγωνισμό. Κάθε ένας από τους τρεις τερματοφύλακες παλεύει και θέλει να είναι πρώτος. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ο καθένας έχει τη δική του ποιότητα και πιστεύει ότι μπορεί να είναι ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας. Αυτό λοιπόν είναι πολύ σημαντικό για κάθε προπονητή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα