Με Γκλέισον η προπόνηση της Ξάνθης

Νίκος Τσιώκος
Με Γκλέισον η προπόνηση της Ξάνθης

bet365

Ο Γκλέισον Σάντος ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τη Ξάνθη και ο Βραζιλιάνος συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της Σκόντα. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς οι Ντάνι, Μπαξεβανίδης, Γκατσολάρι.

Ένα νέο πρόσωπο είχε η σημερινή προπόνηση της Ξάνθης. Αυτό δεν ήταν άλλο από τον Γκλέισον Σάντος, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους ακρίτες πριν από λίγη ώρα. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Από τη μεριά τους, οι Ρικάρντο Ντάνι, Δήμος Μπαξεβανίδης και Λάζαρος Γκατσολάρι γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ ο νεαρός Παναγιώτης Τριάδης πήρε άδεια για προσωπικούς λόγος και απουσίαζε. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις επιτάχυνσης στο πρώτο μέρος και αγωνιστικά τετράγωνα, στα οποία το τεχνικό τιμ έδωσε τις οδηγίες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα