Μπόλονι φεύγει, Δώνης προ των πυλών!

Μπόλονι φεύγει, Δώνης προ των πυλών!

Μπόλονι φεύγει, Δώνης προ των πυλών!

bet365

Με απόφαση του Ζήση Βρύζα, ο Λάζλο Μπόλονι αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ! Πιο κοντά από ποτέ ο Γιώργος Δώνης που σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα έχει ραντεβού την Δευτέρα με τον Κωνσταντίνιδη!

Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Λάζλο Μπόλονι χώρισαν οριστικά το απόγευμα της Παρασκευής. Με προσωπική του απόφαση ο Ζήσης Βρύζας έβαλε τέλος στις συζητήσεις, παρότι ο Ρουμάνος τεχνικός έριξε τις απαιτήσεις, όμως δεν μπορούσε, όπως αποδείχθηκε και στην πράξ,η να φτάσει στα επίπεδα που του πρότεινε η διοίκηση του Δικεφάλου. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θεωρεί πως η ομάδα χρειάζεται διαφορετική φιλοσοφία από εκείνη του Ρουμάνου προπονητή και κάπως έτσι έπεσε η αυλαία στην συνεργασία των δύο πλευρών.

Προ των πυλών ο Δώνης!

Από κει και πέρα, φαίνεται πως η... επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας έχει όνομα και επώνυμο. Αυτό του Γιώργο Δώνη. Είναι γνωστό πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ είχε προφορική συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος περίμενε πρόταση τόσο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης όσο και από τον Παναθηναϊκού σε περίπτωση που αποχωρούσε ο Φερέιρα. Πλέον, ο πάγκος του «δικεφάλου» είναι... ορφανός και ο Δώνης φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας!

Την Δευτέρα ραντεβού Δώνη-Κωνσταντινίδη

Σύμφωνα με πληροφορές του gazzetta.gr ο Παντέλης Κωνσταντινίδης θα συναντήσει την Δευτέρα (28/5) τον Γιώργο Δώνη στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν το πλάνο που έχει η διοίκηση για την νέα χρονιά(μπάτζετ, μεταγραφές και πιθανές αποδεσμεύσεις). Ο Έλληνας τεχνικός θα πάρει την απόφασή του την Τετάρτη το πρωί με την Τούμπα να πλησιάζει όλο και πιο πολύ στον Θεσσαλονικιό τεχνικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα