Κοντοές: «Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα»

Κοντοές: «Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα»

Gazzetta team
Κοντοές: «Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα»

bet365

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο Γιάννης Κοντοές. Ο πρώην αμυντικός του Πανιωνίου μίλησε και για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

«Όταν ξεκινάς το πρωτάθλημα και δεν μετέχουν δύο ομάδες, είναι αυτό που λέμε, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Δεν βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία. Όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και σε άλλες ομάδες», τόνισε αρχικά στην «ΕΡΑΣΠΟΡ» ο Κοντοές για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Θέλουμε να ευχαριστιόμαστε τη δουλειά μας. Αν δεν εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους, τα πράγματα είναι δυσκολότερα. Παίζουμε για τα λεφτά, αλλά τώρα δεν είναι μόνο αυτό. Το ποδόσφαιρο έχει υποβιβαστεί στην Ελλάδα»

Για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει, τόνισε: «Τα απλά και καθημερινά πράγματα δεν υπάρχουν. Δεν ξέρουμε που βαδίζουμε. Κοιτάμε να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα. Δεν είναι μόνο στην ΑΕΚ. Υπάρχουν και σε άλλες ομάδες. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν να εντάξουν πολλά νέα παιδιά οι ομάδες».

Σε ερώτηση για τα προβλήματα της ΑΕΚ, ο Κοντοές υποστήριξε: «Δεν μου αρέσει να μου χαϊδεύουν τα αυτιά. Ηθική δέσμευση υπήρχε από τον Ιανουάριο. Τελείωσε ο πρώτος χρόνος στην ΑΕΚ και μου είπαν ότι τόσα προβλήματα δεν είχαν αντιμετωπίσει ξανά. Περάσαμε καλά, γιατί όλοι ήταν καλοί χαρακτήρες. Όπως ο Γεωργέας, ο Δέλλας, ο Λυμπερόπουλος, που κρατούσαν τα αποδυτήρια. Η ΑΕΚ παραμένει ΑΕΚ. Είναι σημαντικό να φοράς τη φανέλα της».

Τέλος, για τους λόγους που δεν μπόρεσε να φανεί και ενδεχομένως να κληθεί στην Εθνική, είπε: «Το θέμα της Εθνικής δεν είναι κάτι που έχεις στο μυαλό σου, αν έρθει, ήρθε. Υγιείς να είμαστε και έχουμε χρόνο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα