Προς ανανέωση Χολέμπας, Φουστέρ

Προς ανανέωση Χολέμπας, Φουστέρ

Προς ανανέωση Χολέμπας, Φουστέρ

bet365

Η πρόωρη επέκταση συμβολαίων των Χοσέ Χολέμπας και Νταβίντ Φουστέρ είναι στις άμεσες προτεραιότητες της διοίκησης του Ολυμπιακού όσον αφορά τοξ προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Μετά την επέκταση συμβολαίων των Μπάλας Μέγιερι και Φρανσουά Μοντέστο, στην διοίκηση του Ολυμπαικού έχουν βάλει πλώρη για την πρόωρη ανανέωση δύο ακόμη βασικών στελεχών της ομάδας.

Ο λόγος για τους Χοσέ Χολέμπας και Νταβίντ Φουστέρ. Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες έχουν βάλει πλώρη για την διευθέτηση δύο ακόμη καίριων ζητημάτων που αφορούν την ομάδα των επόμενων χρόνων που σχεδιάζουν.

Τόσο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, όσο και ο διεθνής μεσοαμυντικός ήρθαν στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2010, στο ξεκίνημα της προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας με τον σύλλογο τριετή συμβόλαια.

Οι εξαιρετικές τους εμφανίσεις σε συνδυασμό με την απίστευτη αγωνιστική συνέπεια και διάθεση για προσφορά, έχουν κινητοποιήσει τους ανθρώπους του Ολυμπαικού για πρόωρη επέκταση των συμβολαίων τους, με καλύτερους οικονομικά όρους.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι επαφές ανάμεσα στην διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, ώστε οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία και να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Διάθεση και των παικτών είναι να συνεχίσουν την καριέρα τους στο μεγάλο λιμάνι, με τη πλευρά της διοίκησης των νταμπλούχων Ελλάδας να επιθυμεί να προχωρήσει σε συμφωνία με τον Χοσέ Χολέμπας πριν την έναρξη του EURO 2012, στο οποίο ο Ελληνογερμανός μπακ θα αγωνιστεί με την εθνική μας ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα