Τα... λένε για Ντιόγκο

Τα... λένε για Ντιόγκο

Gazzetta team
Τα... λένε για Ντιόγκο

bet365

Τον μάνατζερ του Ντιόγκο αναμένουν στον Ολυμπιακό τις επόμενες ημέρες, για να συζητήσουν τις προϋποθέσες κάτω από τις οποίες μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αρκετά είναι τα ζητήματα που έχουν να επιλύσουν οι Πειραιώτες σχετικά με το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αλλά... πρώτης κι άλλα δεύτερης γραμμής. Σίγουρα η υπόθεση του Ντιόγκο μπορεί να μην είναι από τα πιο «καυτά», από την στιγμή όμως που οι «ερυθρόλευκοι» δαπάνησαν πριν από μερικά χρόνια περί τα 10 εκ. ευρώ για την απόκτησή του, δεν μπορούν να πάρουν αψήφιστα και και την δική του περίπτωση.

Η επιστροφή του Βραζιλιάνου τον περασμένο χειμώνα μπορεί να μην συνδυάστηκε και με εντυπωσιακές εμφανίσεις, όσες τουλάχιστον φορές κλήθηκε να βοηθήσει, αυτό ωστόσο που άπαντες αναγνωρίζουν είναι η εμφανής μετάλλαξή του, τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδων. Γι' αυτό πρόθεση των πρωταθλητών είναι να συνεχίσει ο παίκτες στην ομάδα και για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του.

Αυτό ωστόσο που δεδομένα θα τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων με τον μάνατζέρ του, είναι οι απολαβές του Ντιόγκο, που αναμένεται να δεχτούν ένα γερό «ψαλίδι». Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το τα χρήματα που λαμβάνει αυτή την στιγμή ο παίκτης, πλησιάζουν εκείνα του Μέλμπεργκ, ενός από τους πλέον βασικούς παίκτες της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα