Ο Κάκος στο ντέρμπι του... Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κάκος στο ντέρμπι του... Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ που θα οριστικοποιήσει ποια ομάδα θα συμμετέχει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο της Κέρκυρας θα διευθύνει το ματς που θα κλείσει τα πλέι οφ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Βοηθοί του Κάκου θα είναι οι Δημήτριος Γούκος (Ηπείρου) και Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου).

Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ; 2.12 πληρώνει στην betfair

Στο άλλο ματς που διεξάγεται την ίδια ώρα (20:00), ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Ατρόμητο με διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) και βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Γιώργο Γεωργιάδη (Κοζάνης). Τέταρτος θα είναι ο Σπύρος Σελίμος (Λακωνίας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα