Στις 21 Μαΐου η συνέλευση στον Άρη

Στις 21 Μαΐου η συνέλευση στον Άρη

Στις 21 Μαΐου η συνέλευση στον Άρη

bet365

Όπως ανακοίνωσε η Κοινωνία Μελών Άρη, η συνέλευση τις 4ης Μαΐου που είχε διακοπεί, θα συνεχιστεί στις 21 του μήνα, περιμένοντας για για την έγγραφη κατάθεση προτάσεων.

Η συνέλευση που της Κοινωνίας Μελών Άρη, που θα συνεχιστεί τελικά την ερχόμενη Δευτέρα, θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης, ενώ μεταξύ άλλων επιβεβαιώνεται και η κατάθεση πρότασης απ' την ΠΑΕ και την διοίκηση Αθανασιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην επιστολή-πρόσκληση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ προς κάθε ενδιαφερόμενο για κατάθεση έγγραφων προτάσεων για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, πρόσκληση που απευθύνθηκε στις 7/5/2012 με καταληκτική ημερομηνία την 16η Μαΐου, ανταποκρίθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Αθανασιάδης με πρόταση που κατατέθηκε σήμερα 16/5/2012 και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 27.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ με τον κ. Στεφανίδη, διατυπώθηκε προφορικά η πρόθεσή του να καταθέσει αύριο το υπόμνημά του.

Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ενημερώνει τα μέλη ότι η διακοπείσα έκτακτη ΓΣ της 4ης Μαΐου 2012 θα συνεχισθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, στον ίδιο χώρο (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης) και ώρα 17:00, με τα υφιστάμενα θέματα Ημερήσιας Διάταξης και όσα τέθηκαν στη διακοπείσα έκτακτη ΓΣ».Στις 21 Μαΐου η συνέλευση Άρη

Όπως ανακοίνωσε η Κοινωνία Μελών Αρη, η συνέλευση τις 4ης Μαΐου που είχε διακοπεί, θα συνεχιστεί στις 21 του μήνα, περιμένοντας για για την έγγραφη κατάθεση προτάσεων.

Η συνέλευση που της Κοινωνίας Μελών Αρη, που θα συνεχιστεί τελικά την ερχόμενη Δευτέρα, θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης, ενώ μεταξύ άλλων επιβεβαιώνεται και η κατάθεση πρότασης απ' την ΠΑΕ και την διοίκηση Αθανασιάδη.

Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ενημερώνει τα μέλη ότι η διακοπείσα έκτακτη ΓΣ της 4ης Μαΐου 2012 θα συνεχισθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, στον ίδιο χώρο (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης) και ώρα 17:00, με τα υφιστάμενα θέματα Ημερήσιας Διάταξης και όσα τέθηκαν στη διακοπείσα έκτακτη ΓΣ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα