Για «καθαρή» νίκη η Φέγενορντ

Gazzetta team
Για «καθαρή» νίκη η Φέγενορντ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταμάτη Δημάκη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Σίγουρα ο κάθε ένας έχει άλλον τρόπο πονταρίσματος. Και φυσικά, όσοι έχουν την δυνατότητα η την διάθεση να διαθέσουν αρκετά χρήματα είναι πολύ λογικό να ψάχνουν την πιο «σίγουρη» απόδοση. Προσωπικά θεωρώ σαν δεδομένο πως δεν υπάρχει σίγουρο στο στοίχημα και για να ποντάρω κάτι, θα πρέπει να αξίζει στα μάτια μου η απόδοση και φυσικά να δικαιολογείται το ρίσκο. Δύο τέτοιες περιπτώσεις αγώνων έχω εντοπίσει σήμερα και θα μπουν στο παιχνίδι μου.
Το πρώτο αφορά το Κύπελλο Ολλανδίας, με την Φέγενορντ να υποδέχεται την Βίλεμ. Η γηπεδούχος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν, βρίσκεται σε σταθερά καλή αγωνιστική κατάσταση (10-3-1 ο απολογισμός της από τον Σεπτέμβριο) ενώ ακόμα μία φορά το γήπεδό της θα είναι κατάμεστο. Η Βίλεμ θεωρείται ομάδα έδρας (1-3-4 φέτος στο πρωτάθλημα) και δυσκολεύεται στην συγκεκριμένη έδρα (1-2-4 την τελευταία δεκαετία). Το ματς εξαρτάται από την απόδοση της Φέγενορντ και λογικά δίνεται σε τιμές μεγάλου φαβορί.

Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα