Ρίξτε μια (ανάποδη) ματιά και στις προκρίσεις

Gazzetta team
Ρίξτε μια (ανάποδη) ματιά και στις προκρίσεις

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γεράσιμου Μανωλίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η φάση των ομίλων ενδείκνυται για γκολ. Στο Γιουρόπα Λιγκ οι ομάδες παίζουν λιγουλάκι πιο ελεύθερα από ότι στα πρωταθλήματά τους, ή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα πρώτα ματς των νοκ-άουτ αγώνων, «μιλάνε» στα πονταρίσματα οι έδρες. Στις ρεβάνς, στοιχηματικά πάντα, αξία έχουν και οι προκρίσεις.
Πόσες και πόσες φορές έχουμε δει ομάδες που αποκτούν πλεονέκτημα μετά το πρώτο παιχνίδι να το πετάνε στο καλάθι των αχρήστων στη ρεβάνς. Τέτοιες περιπτώσεις λέω να κυνηγήσω προσωπικά, παίζοντας ένα δελτίο με ζητούμενα.
Εκκίνηση από το παιχνίδι στη Φλωρεντία. Η αποστολή της Τότεναμ πήγε στην Ιταλία πλήρης. Αγνωστο ποια θα είναι ακριβώς η ενδεκάδα των «σπερς», ωστόσο η πρόκρισή τους τιμάται στο 3.00. Μεγάλες διαφορές οι δύο ομάδες δεν έχουν, μην πω ότι οι Λονδρέζοι είναι καλύτεροι, η Φιορεντίνα εντός έδρας εμφανίζεις πολλάκις αυτοκτονικές τάσεις και το 1-1 του πρώτου αγώνα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της πρόκρισης. Η Τότεναμ κυνηγάει γκολ. Ακόμα και να δεχθεί γκολ, πάλι γκολ θέλει.
Νωρίτερα θα πάρω τα ρίσκο της Αντερλεχτ. Η Ντιναμό Μόσχας που θυμάστε από τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό έχει «βαρύνει» από τη διακοπή. Οι πρωταθλητές Βελγίου έχασαν ένα τσουβάλι γκολ στις Βρυξέλλες και αδίκως δίνονται τόσο ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Προσωπικά είμαι από αυτούς που θεωρούν το 0-0 κακό αποτέλεσμα για την ομάδα που παίζει τη ρεβάνς στην έδρα της. Στο 2.20 η πρόκριση της Αντερλεχτ .
Θεωρώντας δύσκολο να δούμε ένα σκορ τύπου 3-2 στην αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με την Γκινγκάμπ, είναι προτιμότερο να «αγοράσει» κανείς την πρόκριση των Ουκρανών, παρά τον άσο. Από το 1.70 εξάλλου που πληρώνει η νίκη των γηπεδούχων ανεβαίνει στο 2.00.
Σε δεύτερο πλάνο υπάρχουν άλλες τρεις αξίες. Πιο δύσκολες προκρίσεις από τις παραπάνω μεν, όμως όχι και τόσο ανέφικτες.
Είναι δηλαδή τόσο δύσκολο όσο δείχνει το 3.25 com να προκριθεί η Λέγκια του παραπαίοντα τα φετινή σεζόν, Αγιαξ; Απλά να σας πω ότι στο πρώτο ματς (1-0) είχε Αγιο στο πως δεν δέχθηκε γκολ ο Αίαντας.
Είναι απίθανο να πιάσει peak απόδοσης η Σάλτσμπουργκ και να βγάλει νοκ-άουτ τη Βιγιαρεάλ; Στο 3.40 η πρόκριση των «ταύρων».
Τόσο πολύ έχει πείσει φέτος η Μπιλμπαό που το 2-2 στο Τορίνο την κάνει ακλόνητο φαβορί να πάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση; Στο 3.80 η πρόκριση των Ιταλών.
Προκρίσεις για σύστημα
ΤΟΤΕΝΑΜ 3.00
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2.20
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 2.00
Προκρίσεις για μονά
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 3.40
ΤΟΡΙΝΟ 3,80
ΛΕΓΚΙΑ 3.25
Το πλήρες άρθρο στο Kingbet.net.
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα