Θα σας ξαφνιάσει (δυσάρεστα) η Ατλέτικο

Gazzetta team
Θα σας ξαφνιάσει (δυσάρεστα) η Ατλέτικο

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις των Γεράσιμου Μανωλίδη και Πάνου Γαρίδη από το kiΠροτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις των Γεράσιμου Μανωλίδη και Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.ngbet.net.
Για κάποιο λόγο οι πιο πολλοί συνάδελφοι την αποφεύγουν. Προσωπικά δεν μπορώ να τον αντιληφθώ. Θα περίμενα η Γαλατσαράι να είναι στις βασικές επιλογές των περισσοτέρων συντακτών. Ελα που όμως δεν είναι. Προφανώς, κάτι τους φοβίζει…
Η Αντερλεχτ δεν έχει αλλάξει και πολύ σε σχέση με την ομάδα που είδαμε πέρυσι στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Ισως να έχει έναν πιο ώριμο Μίτροβιτς πια στην επίθεση. Ισως να έχει και λιγότερη αφέλεια. Ισως να παίζει ρόλο στην υψηλή απόδοση (διότι υψηλό είναι το 1.75) το γεγονός πως η Γαλατά δεν έχει κερδίσει ποτέ ομάδα από το Βέλγιο…
Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ματς, αλλά και για δύο over, θα βρείτε στο bxpbet.com.
Από εκεί και πέρα… Μονακό. Εχει απόλυτο δίκιο ο τεχνικός της Λεβερκούζεν, Ρότζερ Σμιντ που λέει πως αυτά τα παιχνίδια, του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι… άλλα. Μπορεί από εκεί που δεν το περιμένεις να εμφανιστεί μια Μονακό που θα τρώει σίδερα, να ξυπνήσει ο προσωπικός εγωισμός του κάθε παίκτη, να βγάλουν πάθος και και και…
Δεν πάω να πω ότι η αναμέτρηση είναι no bet, ούτε πως η Λεβερκούζεν δεν είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Είναι και παραείναι! Όμως για ποιο λόγο να μπλέξω με το σημείο από τη στιγμή που η Λεβερκούζεν αδυνατεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία της; Με δυο λόγια, 0-1 το ματς δεν έρχεται. Αν οι «ασπιρίνες» θέλουν να κερδίσουν πρέπει να σκοράρουν δύο φορές. Όπως σε όλα (μα όλα) τα παιχνίδια τους φέτος.
Πάμε και στο Φάληρο τώρα. Ολυμπιακός και εντός έδρας πρεμιέρα δεν… κολλάνε. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δικαίως είναι φαβορί, δικαίως ποντάρεται, αλλά…
…θα σας ξαφνιάσει (δυσάρεστα) η εικόνα της και εξηγούμαι. Ο Μίτσελ θα φορτώσει τον άξονά του με τρία αμυντικά χαφ. Οι ακραίοι στο κέντρο της Ατλέτικο δεν είναι οι κλασσικοί εξτρέμ γραμμής (εκτός και παίξει ο Γκριζμάν εκεί). Το κέντρο θα είναι φορτωμένο και η μπάλα θα πάει αναγκαστικά στους ακραίους μπακ των «ροχιμπλάνκος». Αν περιμένει ο Ντιέγκο Σιμεόνε να πάρει… παιχνίδι από τους Σικέιρα και Χουανφράν «σώθηκε».
Που ποντάρει; Στις στημένες φάσεις. Ελάχιστα είναι τα φετινά γκολ της Ατλέτικο που προέρχονται από κανονική ροή ποδοσφαίρου. Τα 11 από τα τελευταία 15 της στο πρωτάθλημα είναι με κεφαλιά και δη από στημένη φάση. Με τα μπακ να πάνε στη λογική (η σέντρα, της σέντρα, ω… σέντρα) θα έρθουν πολλά κόρνερ (αξίζει ένα ποντάρισμα στο over 9,5). Ισως κάποιο από αυτά να δώσει τη λύση και αν έρθει το γκολ.
Ομως τη φετινή σεζόν η Ατλέτικο έχει παίξει τρία παιχνίδι με την Ρεάλ, αναμετρήσεις που… περισσότερο αμύνεται και καταστρέφει το… ποδόσφαιρο και δύο με τις Ελτσε και Ράγιο Βαγεικάνο. Την πρώτη την κέρδισε με τα χίλια ζόρια στο «Καλντερόν», με την δεύτερη, που έπαιξε εκτός έδρας και έπρεπε να «φτιάξει» παιχνίδι, έμεινε στο… μηδέν.
Προτάσεις
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: 1 (1.75)
ΜΟΝΑΚΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λεβερκούζεν over 1,5 γκολ (2.00)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Under (1.57)
Οταν η Μονακό πουλούσε το καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Χάμες Ροντρίγκες, στη Νιούκαστλ τον φορ Ριβιέρ κι έδινε δανεικό τον Φαλκάο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κυρίως προσλάμβανε τον Ζαρντίμ για να τη διατηρήσει στην ελίτ της Γαλλίας και να την οδηγήσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έπρεπε να είχε φανταστεί ότι η φετινή χρονιά δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή. Το φετινό ξεκίνημά της στο Σαμπιονά είναι πλήρως αντιπροσωπευτικό: έχοντας απολογισμό τεσσάρων βαθμών στις πέντε πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Και στα πέντε αυτά παιχνίδια σημείωσε ακριβώς από ένα γκολ, στο μοναδικό που νίκησε (1-0 εκτός έδρας τη Ναντ) σκόραρε ο Φαλκάο, που πλέον δεν υπάρχει στο ρόστερ της.
Η σημερινή αντίπαλος της, Λεβερκούζεν έχει γοητεύσει μέχρι στιγμής με το άκρως επιθετικό και τις περισσότερες φορές αποτελεσματικό ποδόσφαιρό της: 2-0 εκτός έδρας την Ντόρτμουντ, 4-2 εντός τη Χέρτα, 3-3 με τη Βέρντερ, σ’ ένα ματς που θα μπορούσε να καθαρίσει πολύ άνετα από το πρώτο ημίχρονο, πριν ισοφαριστεί στο 45’. Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ διαθέτει τρομερή ποιότητα στην επίθεση (Κίσλινγκ, Τσαλχάνογλου, Μπελαραμπί, Σον), ενώ διαθέτει και αμυντικούς που σκοράρουν, όπως ο Σπάχιτς και ο Γέντβαϊ. Δίνει τρελό ρυθμό σε ορισμένα μεγάλα διαστήματα των αγώνων της, τον οποίο πιθανότατα δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν σήμερα οι Μονεγάσκοι. Το 2.20 στο διπλό είναι μία δίκαιη απόδοση.
Θυμάμαι ότι πήγαινα Β’ Γυμνασίου, όταν είδα τη Λίβερπουλ να παίρνει τον τελευταίο της τίτλο στο Νησί. Τα μαλλιά μου έπεσαν, τα λίγα που μου απέμειναν άσπρισαν, όμως εγώ ακόμα περιμένω. Το ξέρω ότι θα περιμένω άλλον έναν χρόνο τουλάχιστον, όμως αν μη τι άλλο θα τη δω να παίζει ξανά Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι είναι κι αυτό... Πρεμιέρα σήμερα στο «Ανφιλντ» απέναντι στην πρωτάρα Λουντογκόρετς, που θα έχει την ατυχία να παίξει με τον τρίτο της τερματοφύλακα. Το απόγευμα του Σαββάτου είχα την ατυχία να παρακολουθήσω ολόκληρο το ματς της Λίβερπουλ με την Αστον Βίλα. Αθλια εμφάνιση, που αποδεικνύει και πάλι πόσο σημαντικός ήταν ο Λουίς Σουάρες απέναντι σε κλειστές άμυνες. Ανάλογη εικόνα περιμένω και σήμερα με τους «κόκκινους» να επιτίθενται και τους Βούλγαρους να αμύνονται. Δεν λέω ότι η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς δεν θα νικήσει, όμως δεν θεωρώ ότι θα κάνει περίπατο. Γι’ αυτό θα κρατήσω το +2 στο ασιατικό χάντικαπ υπέρ της Λουντογκόρετς στο 1.90 (επιστροφή χρημάτων, αν η Λίβερπουλ νικήσει με διαφορά ακριβώς δύο τερμάτων).
Η Γιουβέντους έχει θεωρητικά εύκολο έργο στην πρεμιέρα απέναντι στη Μάλμε. Δεν ξέρω, αν θα την συντρίψει, γιατί ακολουθεί και το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μίλαν, ξέρω όμως ότι η Μάλμε δεν θα διστάσει να επιτεθεί, όπως έκανε και στην Αυστρία κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, γιατί αυτό είναι στο ποδοσφαιρικό DNA της. Φυσικά το πρωτάθλημα Σουηδίας δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως το ότι έχει πετύχει 23 γκολ στα 10 τελευταία παιχνίδια της εντός συνόρων κάτι λέει. Οι επιθετικές δυνατότητες της Γιουβέντους είναι δεδομένες. Επιλογή μου το over 3.25 στο 1.97 (χάνουμε το μισό στοίχημα αν σημειωθούν ακριβώς τρία γκολ).
Προτάσεις
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΑΛΜΕ: Over 3.25 (1.97)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (-2) – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: 2 (1.90)
ΜΟΝΑΚΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 2 (2.19)
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα