Προγνωστικά στοιχήματος | Ασος παραμονής για Σαπεκοένσε

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ασος παραμονής για Σαπεκοένσε

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Βραζιλίας και οι εκκρεμότητες παραμένουν πολλές. Μεγάλη «μάχη» γίνεται για την παραμονή και τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής αναμένονται καθοριστικά. Μία από τις ομάδες που ουσιαστικά σήμερα παίζουν όλη τη χρονιά, είναι η Σαπεκοένσε. Η ομάδα που πριν από σχεδόν δύο χρόνια πέρασε τραγικές στιγμές, λόγω του αεροπορικού δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερα από 70 άτομα.

Στη Σαπεκοένσε δηλώνουν αποφασισμένοι για τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Σπορτ Ρεσίφε, μία από τις τέσσερις της ημέρας στην κατηγορία και στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Οπως φαίνεται και από τα στατιστικά, η φιλοξενούμενη είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στα εκτός έδρας ματς ενώ στα συν για την Σαπεκοένσε εν όψει του σημερινού μεταξύ τους αγώνα, συγκαταλέγεται και η παράδοση (3 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Η γηπεδούχος άλλωστε στην έδρα της έχει πολύ καλή συμπεριφορά (8 νίκες, 5 ισοπαλίες, 4 ήττες στο πρωτάθλημα) και μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο του 1.90 στη Netbet.

Ιδιαίτερα κρίσιμο βαθμολογικά ματς και αυτό μεταξύ Βάσκο Ντα Γκάμα – Σάο Πάολο. Νίκη για να ξεμπερδεύει με την παραμονή θέλει η Βάσκο, στο τρίποντο που θα την φέρει σε θέση ισχύος για τη συμμετοχή στο Κόπα Λιμπερταδόρες, στοχεύει η Σάο Πάολο, η οποία έχει ως σύμμαχο την πρόσφατη παράδοση (7 νίκες, 3 ισοπαλίες στα 10 τελευταία με τη Βάσκο). Με δεδομένο πως πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν έφεση στις ισοπαλίες φέτος, δεν είναι απίθανο να φέρουν Χ και στο σημερινό μεταξύ τους ματς.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης. Ιδιαιτερότητα της σημερινής συνάντησης, το γεγονός πως οι Μαδριλένοι έχουν να αντιμετωπίσουν απουσίες σημαντικών τους παικτών, με κυριότερη του Σέρχιο Γιουλ. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και το θετικό μομέντουμ από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής και να πάρουν τη νίκη.

 

Τελευταία Νέα