Προγνωστικά στοιχήματος | Φαβορί άσοι από Βραζιλία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Φαβορί άσοι από Βραζιλία

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Τον Σεπτέμβριο του 2016 ηττήθηκε τελευταία φορά ως γηπεδούχος σε επίπεδο πρωταθλήματος και για την Α Βραζιλίας η Ιντερνασιονάλ. Δεκαεπτά νίκες και 6 ισοπαλίες ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό. Παράλληλα, όπως επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά, είναι η μόνη ομάδα χωρίς εντός έδρας ήττα φέτος στην κατηγορία (13 νίκες, 4 ισοπαλίες). Ο μεγάλος στόχος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απομακρύνθηκε μετά την ήττα στην έδρα της Μποταφόγκο (0-1) την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο, υπάρχει ακόμα κίνητρο, αφού η ομάδα θέλει να «κλειδώσει» τη συμμετοχή στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Στο ένα από τα έξι ματς της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα από το πρωτάθλημα Βραζιλίας, φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέιρο. Μόνο 1 νίκη από το Σεπτέμβριο σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος για την Ατλέτικο (4 ήττες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα στο διάστημα αυτό) και αυτή απέναντι στην ουραγό της κατηγορίας, Παρανά. Ο παράγοντας έδρα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο και στο σημερινό μεταξύ τους ματς, με το ενδεχόμενο επικράτησης της Ιντερνασιονάλ να προσφέρεται σε απόδοση 1.79 στην Betshop και να έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την ίδια κατηγορία και τη συνάντηση Παλμέιρας – Αμέρικα Μινέιρο, που είναι και η τελευταία χρονικά. Πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα βρίσκεται η γηπεδούχος και με νίκη σήμερα θα κάνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Με δεδομένο πως η Παλμέιρας θέλει το αποτέλεσμα και διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στο διάστημα του πρώτου 45λεπτου, έχει λογική ο άσος στο πρώτο ημίχρονο.

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές επιλογές μας από την Ευρωλίγκα και το διπλό της Ζαλγκίρις με χάντικαπ 10.5 πόντων στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τρία διπλά σε τρεις εξόδους φέτος για τους Λιθουανούς, που χαρακτηρίζονται από μαχητικότητα και την ενέργεια που βγάζουν στην άμυνα. Μπορούν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα της Ρωσίας σήμερα και να την αναγκάσουν εφόσον νικήσει, να το κάνει δύσκολα.

 

Τελευταία Νέα