Προγνωστικά στοιχήματος | Πληρώνει το διπλό του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Πληρώνει το διπλό του ΠΑΟΚ

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Η πολύ κρίσιμη βαθμολογικά 4η αγωνιστική, διεξάγεται σήμερα στο Γιουρόπα Λιγκ. Ματς, τα οποία κυριαρχούν στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Διπλό το ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν υποχρεώσεις για τον δωδέκατο και έκτο όμιλο αντίστοιχα. Σε ότι αφορά το στοίχημα, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά μετά την ήττα σοκ από την Βίντι στην Τούμπα, είναι αναγκασμένος μπορούμε να πούμε να παίξει μόνο για τη νίκη. Οι Θεσσαλονικείς υπερτερούν δεδομένα βάσει ρόστερ και λογικά θα κάνουν το ίδιο λάθος και στο σημερινό ματς, να υποτιμήσουν δηλαδή τον αντίπαλο. Το διπλό του ΠΑΟΚ τιμάται στο 2.40 στο pamestoixima.gr και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Ο πιο ανοιχτός όμιλος, όπως φαίνεται και από τα στατιστικά, είναι ο 10ος, με τρεις ομάδες να έχουν από 6 βαθμούς στον όμιλο. Στο ένα από τα δύο ματς του ομίλου, η Κρασνοντάρ υποδέχεται την Σταντάρ Λιέγης, από την οποία ηττήθηκε 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική, στο Βέλγιο. Αδικη ήττα για τους Ρώσους, που είχαν τις κλασικότερες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται και σε καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη στιγμή, καθώς η Σταντάρ προέρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2) ενώ στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, έχει διατηρήσει μόλις 1 φορά το μηδέν στην άμυνα. Με τον άσο.

Η αγωνιστική φιλοσοφία των δύο ομάδων «φωτογραφίζει» γκολ στο ματς Λάτσιο – Μαρσέιγ. Ομάδες του Over μπορούν να χαρακτηριστούν αμφότερες, τη στιγμή που η Λάτσιο σημειώνει και δέχεται γκολ στα 5 πιο πρόσφατα ματς σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ (από το Νοέμβριο του 2017 έως σήμερα). Λογική επιλογή το Over 2.5 γκολ στο σημερινό μεταξύ τους ματς.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με μπάσκετ και την αναμέτρηση Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Ευρωλίγκα. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Μιλανο με σερί 4-1 στις νίκες ενώ διαθέτει δυνατή έδρα. Η ΤΣΣΚΑ δεν έχει ανεβάσει ακόμα στροφές ενώ έχει δυσκολευτεί αρκετά μέχρι στιγμής, παρότι το ρεκόρ της είναι 5-0. Και σήμερα, εφόσον νικήσει, αναμένεται να το κάνει δύσκολα. Πηγαίνουμε στον άσο με χάντικαπ στους 5,5 πόντους.

 

Τελευταία Νέα