ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο Λέτιτς (vids)

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο Λέτιτς (vids)

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο Λέτιτς (vids)

bet365

Ποιος είναι ο 23χρονος Βόσνιος αμυντικός, Μπόγιαν Λέτιτς, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ… To gazzetta.gr παρουσιάζει.

Τα ρεπορτάζ από την Βοσνία κάνουν λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον διεθνή (με την ομάδα των Νέων) αριστεροπόδαρου αμυντικού της Ζίλινα, την ίδια ώρα που η συγκεκριμένη είδηση δεν επιβεβαιώνεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα τα ποσά που αναφέρουν οι Βόσνιοι, ότι θα πληρώσει ο Δικέφαλος στην ομάδα του για να τον αποκτήσει, δηλαδή 1,88 εκατομμύρια ευρώ, προκαλούν… ίλιγγο. Ούτε για τον συμπατριώτη του, Γκόικο Τσίμιροτ, που ήταν διεθνής με την εθνική Βοσνίας, δεν είχε πληρώσει ένα τέτοιο ποσό πέρσι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ.

Τώρα το ότι αγωνίζεται σ’ ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Σλοβακίας, το οποίο γνωρίζει ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, αφήνει ένα… παράθυρο για το ενδεχόμενο της απόκτησής του, όχι πάντως στα νούμερα που εμφανίζουν οι Βόσνιοι στα ρεπορτάζ τους για έναν αριστερό μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή.

Γεννημένος στο Μπρτσκο της Βοσνίας στις 22 Δεκεμβρίου 1992 αποτελεί γέννημα – θρέμμα της Βελέζ και τα δύο τελευταία χρόνια «μετακόμισε» στην Σλοβακία και στη Ζίλινα.

Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και στα δύο χρόνια του με τη φανέλα της Ζίλινα κατέγραψε 59 συμμετοχές και μέτρησε 10 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα