Ψάχνοντας τον Βλαχοδήμο της Ξάνθης (vid)

Ψάχνοντας τον Βλαχοδήμο της Ξάνθης (vid)

Νίκος Ρόλλας
Ψάχνοντας τον Βλαχοδήμο της Ξάνθης (vid)

bet365

Το Gazzetta.gr κάνει flashback στην σεζόν 2011-12 και στα στοιχεία που πιστεύουν στον Παναθηναϊκό να δείξει ξανά ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, φορώντας τα... πράσινα.

Η πορεία του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την ημέρα που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό πήρε την... κατιούσα, καθώς στους «ερυθρόλευκους» ουδέποτε πήρε τις ευκαιρίες που θα περίμενε κανείς, παίζοντας μόλις 1.046 λεπτά μέσα στην σεζόν 2012-13. Έκτοτε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τριγυρίζει δανεικός από ομάδα (Πλατανιά, Εργοτέλη, Άουγκσμπουργκ), ψάχνοντας τρόπο για να σταθεί γερά στα... πόδια του.

Την μπάλα που ήξερε, σε καμία περίπτωση δεν την ξέχασε. Άλλωστε δεν τον πήραν και τα... χρόνια. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά οτι θα καταφέρει να δείξει τα στοιχεία και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της χρονιάς που έκανε στην Ξάνθη και ανάγκασε τον Ολυμπιακό να πληρώσει 450.000 ευρώ στην ακριτική ομάδα για να τον αποκτήσει, δίνοντας παράλληλα και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%.



Την ευκαιρία την έχει, καθώς ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ποντάρει ένα... ασφαλές στοίχημα πάνω του (σ.σ. ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε γιατί η περίπτωση του είναι safe bet) και πλέον είναι στα... πόδια του να δείξει οτι μπορεί να ξαναγίνει εκείνος ο ποδοσφαιριστής που βοήθησε την Ξάνθη μέχρι και την 19η αγωνιστική της σεζόν 2011-12 να είναι στις 6 πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τι έκανε τότε και τι περιμένουν από αυτόν οι «πράσινοι» να ξανακάνει; Έπαιζε κυρίως από την δεξιά πλευρά, αλλά μπορούσε να αγωνιστεί και από την αριστερή, ενώ υπό συνθήκες έχει χρησιμοποιηθεί και στον άξονα, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους αντιπάλους με την ταχύτητά του.


Οι σέντρες του, αλλά και οι διεισδύσεις, αποτελούν μεγάλο «πονοκέφαλο» για τις αντίπαλες άμυνες, που εκτός των άλλων έπρεπε να έχουν το νου τους και στα σουτ που επιχειρούσε. Κάτι που ο Παναθηναϊκός έμαθε καλά εκείνη την σεζόν, καθώς ο Στέφανο Καπίνο (με την βοήθεια του αέρα βέβαια) δέχθηκε ένα καταπληκτικό γκολ από εκείνον... Βλέπει τον κόσμο από τους 184 πόντους, με αποτέλεσμα να μπορεί να απειλήσει και από ψηλά, ενώ το γεγονός οτι πατάει πολύ περιοχή δίνει στηρίγματα στον επιθετικό, ανοίγοντάς του χώρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα