Super League: Τα περισσότερα πέναλτι ο Ολυμπιακός

Νίκος Ρόλλας
Super League: Τα περισσότερα πέναλτι ο Ολυμπιακός

bet365

Με 10 πέναλτι σε 14 αγώνες, ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας στη Super League. Oπως αναλύει το Gazzetta.gr έχει τα διπλάσια από τον Αστέρα που είναι δεύτερος.

Το φινάλε του πρώτου γύρου της SuperLeague βρίσκει τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά και στην στατιστική κατηγορία των πέναλτι. Εκεί δηλαδή όπου έχει κάνει double score, καθώς σε 14 αγώνες (δεν υπολογίζεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που δεν ξεκίνησε ποτέ) έχει καταφέρει να πάρει 10 πέναλτι, κάποια από τα οποία όμως έχουν αμφισβητηθεί εντόνως...

Όπως και να' χει, οι «ερυθρόλευκοι» στήνουν την μπάλα στην άσπρη βούλα κατά μέσο όρο μία φορά ανά 126 λεπτά, έχοντας ευστοχήσει μέχρι στιγμής στις 8 από τις 10 φορές που έχουν βρεθεί σε αυτή την πλεονεκτική θέση. Οι 2 που δεν κατάφερε να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα ήταν στη νίκη επί του Πλατανιά με 3-1, αλλά και σε αυτή επί του Παναιτωλικού με 1-0.

Πίσω τους στην σχετική λίστα είναι ο Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει πάρει 5 πέναλτι και έχει ευστοχήσει στα 3. Όσον αφορά τους άλλους μεγάλους, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν από 3, όσα και η Βέροια δηλαδή, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει πάρει 2.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει πέναλτι εφέτος είναι ο Ηρακλής.

ΟΜΑΔΑΠΕΝΑΛΤΙΕΥΣΤΟΧΑΑΣΤΟΧΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ1082
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ532
ΑΕΚ321
ΠΑΟΚ321
ΒΕΡΟΙΑ330
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ220
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ220
ΞΑΝΘΗ220
ΚΑΛΛΟΝΗ220
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ211
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ211
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ202
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ110
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ110
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ101
ΗΡΑΚΛΗΣ000

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα