Η προσφορά των μεταγραφών του Παναθηναϊκού ως τώρα

Η προσφορά των μεταγραφών του Παναθηναϊκού ως τώρα

Νίκος Ρόλλας
Η προσφορά των μεταγραφών του Παναθηναϊκού ως τώρα

bet365

To gazzetta.gr αναλύει τις καλοκαιρινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού, με τον σχεδιασμό να είναι γρήγορος και καλός, αλλά η τύχη έφερε τα πάνω-κάτω με τα προβλήματα τραυματισμών.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε γρήγορα και έκλεισε από νωρίς τις... τρύπες που είχε στο ρόστερ του. Έκανε το μπαμ με τον Εσιέν, έκλεισε την κενό στην δεξιά πλευρά της άμυνας, θωράκισε το κέντρο του και ενίσχυσε την μεσαία γραμμή του. Όλα αυτά όμως σε πρώτη... ανάγνωση, καθώς επί της ουσίας οι «πράσινοι» μέχρι στιγμής έχουν πάρει το μίνιμουμ της βοήθειας που θα περίμεναν λόγω των πολλών τραυματισμών σε θέσεις «κλειδιά»...

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ήρθε για να συμπληρώσει την θέση κάτω από τα δοκάρια και μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Κάτι που ενδεχομένως να γίνει σε κάποιο ματς του Κυπέλλου, αν για κάποιο λόγο δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Στέφανος Κοτσόλης.
Συμμετοχές: -
Αγωνιστικά λεπτά: -
Γκολ: -

ΣΕΡΧΙΟ ΣΑΝΤΣΕΘ
Η επιλογή του ήταν μία από τις καλύτερες που θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός για το κέντρο της άμυνάς, όμως προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει. Αρχικά αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Μπριζ, με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια, ενώ στη συνέχεια τον «χτύπησαν» αλλεπάλληλα μικροπροβλήματα τραυματισμών που δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό.
Συμμετοχές: 5
Αγωνιστικά λεπτά: 266
Γκολ: -

ΡΑΣΜΟΥΣ ΤΕΛΑΝΤΕΡ
Το αρχικό πλάνο προέβλεπε πως θα ήταν 3η επιλογή πίσω από τους Στάθη Ταυλαρίδη και Σέρχιο Σάντσεθ, όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Βέβαια για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα και του Ισπανού και να κερδίσει θέση βασικού, χρειάστηκε να περάσουν περίπου δύο μήνες μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε μετά το πρώτο καλοκαιρινό φιλικό.
Συμμετοχές: 5
Αγωνιστικά λεπτά: 450
Γκολ: 1

ΓΙΕΝΣ ΒΕΜΕΡ
Πάνω του στηρίχθηκαν όλες οι ελπίδες για επίλυση του προβλήματος στην δεξιά πλευρά της άμυνας, όμως και αυτός χτυπήθηκε από την κακοτυχία... Πρόλαβε να παίξει να παίξει μόλις σε 3 παιχνίδια, καθώς ήταν εκτός λόγο τραυματισμού από το ματς με την Καμπάλα στο Αζαρμπαϊτζάν και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.
Συμμετοχές:3
Αγωνιστικά λεπτά: 270
Γκολ: -

ΜΑΙΚΛ ΕΣΙΕΝ
Ήταν το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού, όμως έχει εξελιχθεί σε μεγάλη απογοήτευση. Με εξαίρεση το φιλικό στην Ελευσίνα δεν έχει κάνει ακόμη... σεφτέ σε επίσημο παιχνίδι, καθώς πάνω που πήγε να ανεβάσει ρυθμούς ταλαιπωρήθηκε από νέες ενοχλήσεις. Πλέον προπονείται κανονικά και όλοι περιμένουν να τον δουν και αγωνίζεται μπας και βοηθήσει με την εμπειρία και την κλάση στην βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Παναθηναϊκού.
Συμμετοχές: -
Αγωνιστικά λεπτά: -
Γκολ: -

ΜΕΧΝΤΙ ΑΜΠΕΝΤ
Στις... καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, όμως έχει χαθεί και αυτός στην μετριότητα των «πράσινων» με εξαίρεση το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ στην Λεωόφορο.
Συμμετοχές: 7
Αγωνιστικά λεπτά: 478
Γκολ: 1

ΡΟΜΠΙΝ ΛΟΥΝΤ
Αυτός και αν ήταν άτυχος... Μπορεί να ήρθε ως μία ελπιδοφόρα επιλογή για το χώρο του κέντρου, αλλά στα πρώτα ματς έδειξε καλά στοιχεία. Ο τραυματισμός του όμως στο εκτός έδρας ματς με την Καμπάλα, τον κράτησε περίπου 1,5 μήνα νοκ άουτ και έκτοτε έχει παίξει μόνο στα τελευταία 7 λεπτά του παιχνιδιού στην Ξάνθη.
Συμμετοχές: 4
Αγωνιστικά λεπτά: 106
Γκολ: -

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ
Είναι ο μοναδικός από τις καλοκαιρινές μεταγραφές που ήταν από την αρχή της προετοιμασίας, βγάζοντάς την χωρίς προβλήματα. Προς το παρόν όμως δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και να εκμεταλλευτεί τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.
Συμμετοχές: 6
Αγωνιστικά λεπτά: 222
Γκολ: -



Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα