Τα λεωφορεία των ελληνικών ομάδων

Αντωνία Σπανού
Τα λεωφορεία των ελληνικών ομάδων

bet365

Mε αφορμή το νέο υπερσύγχρονο πούλμαν του Άρη, το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα πούλμαν των ελληνικών ομάδων που δίνουν το κάτι παραπάνω στις ομάδες τους.

Η προετοιμασία για τον αγώνα ξεκινάει από πολύ νωρίς. Οι παίκτες θα επιβιβαστούν στο πούλμαν για να μεταφερθούν στον προορισμό που θα δώσουν την «μάχη» τους. Αυτό είναι το μέρος που θα τους δώσει τον χρόνο να συγκεντρωθούν, να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομερείς και να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες πριν τον μεγάλο τους αγώνα. Για αυτό και συνήθως οι ομάδες προσπαθούν να προσφέρουν στους παίκτες τους το κάτι παραπάνω στις μεταφορές τους. Ένα υπερσύγχρονο μεταφορικό μέσο για την ομάδα, εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις για τους παίκτες που θα τους δώσει την δυνατότητα να συγκεντρωθούν πλήρως στο επερχόμενο παιχνίδι. Με αφορμή το πολύ όμορφο, νέο, υπερσύγχρονο λεωφορείο του Άρη το gazzetta.gr παρουσιάζει τα πούλμαν που χρησιμοποιούν οι ελληνικές ομάδες για τις μετακινήσεις τους.

Άρης

Η Κ.Α.Ε Άρης παρουσίασε το νέο πούλμαν της ομάδας το οποίο και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια. Το νέο λεωφορείο της ομάδας είναι πλήρως εξοπλισμένο και στόχο έχει να παρέχει στους πάικτες όλες τις ανέσεις για τα ταξίδια της ομάδας.

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια έχει φροντίσει ώστε οι παίκτες να μετακινούνται με ένα υπερσύγχρονο λεωφορείο. Το πούλμαν της ομάδας του Ολυμπιακού αποτελεί το σημείο αναφοράς της ομάδας εδώ και χρόνια, όπου και την ακολουθεί στα ταξίδια. Χαρακτηριστικό της ομάδας του Ολυμπιακού ότι το πούλμαν ακολουθεί κάθε χρόνο την ομάδα στην προετοιμασία της.

Παναθηναϊκός

Και ο Παναθηναϊκός όμως έχει επενδύσει στην μετακίνηση της ομάδας του. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει στην κατοχή της ένα λεωφορείο που παρέχει στους παίκτες ότι χρειάζονται. Το πούλμαν είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο Neoplan Tourliner εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αναφορικά με τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας. Επίσης διαθέτει δορυφορικό σύστημα τηλεπικοινωνιών, ειδικά VIP καθίσματα, όπως και κουζίνα αλλά και τουαλέτα.

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε εντυπωσιάσει με το σλόγκαν πάνω στο πούλμαν της, στην περιπέτεια της στις μικρότερες κατηγορίες, το οποίο «προειδοποιούσε» τους ανταγωνιστές ότι «Ερχόμαστε». Φέτος, που η ΑΕΚ είναι εδώ, το πούλμαν άλλαξε και η «Αγιά Σοφιά» είναι το χαρακτηριστικό του νέου λεωφορείου. Στις δύο πίσω πλευρές υπάρχει το έμβλημα του δικεφάλου.


ΠΑΟΚ

Το νέο λεωφορείο του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε το 2013. Ο επιβλητικός «Δικέφαλος Αετός» που κοσμεί τις πλευρές του πούλμαν, και επέλεξε ο κόσμος της ομάδας, είναι εντυπωσιακός.

ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσίασε το φετινό το νέο πούλμαν της ομάδας. Η καινούργια διοίκηση της ομάδας προσπάθησε να προσφέρει στους ποδοσφαιριστές το δικό τους εντυπωσιακό λεωφορείο για να μεταφέρονται με άνεση στις αποστολές.

Πανιώνιος

Το καλοκαίρι και ο Πανιώνιος παρουσίασε το νέο πούλμαν που θα μεταφέρει την ομάδα. Το σήμα του Πανιωνίου έχει την τιμητική του ενώ υπάρχει και εικόνα από την καταστροφή της Σμύρνης αλλά και το σήμα του ιστορικού.

Παναιγιάλειος

Εντύπωση προκαλεί το νέο λεωφορείο που παρουσίασε η ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Ο χορηγός της ομάδας προσέφερε ένα νέο μεταφορικό μέσο στα χρώματα της ομάδας ώστε να μην ταλαιπωρούνται στις διαδρομές για τις ομάδες.

ΟΦΗ

Το πούλμαν του ΟΦΗ είχε μείνει σε αδράνεια μετά την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Οι ενέργειες της διοίκησης ήταν δραστικές, το πούλμαν επισκευάστηκε και θα μεταφέρει την μάδα εντός και εκτός Κρήτης δίνοντας πρεστίζ στην ομάδα.

Ατρόμητος

Και ο Ατρόμητος έχει το δικό του πούλμαν. Η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου, προσπαθεί να κάνει την ζωή των ποδοσφαιριστών όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Βέροια

Και η ομάδα της Βέροιας έχει το δικό της πούλμαν. Μάλιστα η ομάδα άφησε τους οπαδούς να βάλουν εκείνοι την τελική πινελιά στο λεωφορείο της ομάδας και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα