Ο 50άρης, Τζο Χαρτ (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο 50άρης, Τζο Χαρτ (pics)

bet365

Το gazzetta.gr κάνει μια αναδρομή στις εμφανίσεις του Τζο Χαρτ με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, έχοντας συμπληρώσει 50 συμμετοχές με τη φανέλα το εθνόσημο!

Ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι, με την παρουσία του κάτω απ' τα δοκάρια των «τριών λιονταριών» στο φιλικό της Τρίτης απέναντι στην Ιταλία στο Τορίνο, έφτασε τις 50 συμμετοχές με το αγγλικό εθνόσημο και βάζει πλώρη για... άλλες τόσες, προκειμένου να μπει κι αυτός στο κλαμπ (που αποκτά όλο περισσότερα μέλη) των Άγγλων διεθνών με τριψήφιο αριθμό συμμετοχών.

Το gazzetta.gr θυμίζει μέσα από 10 φωτογραφίες την πορεία του Τζο Χαρτ στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και την παρουσία του στην αποστολή των «τριών λιονταριών» σε δύο μεγάλες διοργανώσεις.

Όλα ξεκίνησαν το 2008, όταν πήρε το... βάπτισμα του πυρός σε φιλικό κόντρα στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία του.

Φυσικά ήταν βασικός πορτιέρο της εθνικής Ελπίδων...

Το 2009, πανηγύρισε με τον Μίκα Ρίτσαρντς την πρόκριση στον τελικό του Euro Κ-21, έπειτα από το δραματικό φινάλε του ημιτελικού με τη Σουηδία του Μάρκους Μπεργκ.

Σε παιχνίδι με τη Γκάνα το 2011.

Σωτήρια επέμβαση σε ματς κόντρα στο Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα, πριν από το Euro 2012.

Πανηγυρίζει νίκη επί της Σουηδίας στην τελική φάση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας. Ήταν η πρώτη μεγάλη του διοργάνωση με την ανδρική ομάδα.

Τοποθετεί τον Λάμπαρντ για μια εκτέλεση στημένης φάσης από την Ουκρανία, στο Euro 2012.

Ξεσπάει σε γκολ του Τζέραρντ κόντρα στην Πολωνία το 2013.

Αγκαλιά με τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, Μάριο Μπαλοτέλι, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ιταλία στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Αποκρούει πέναλτι του Ροναλντίνιο, αλλά και το ριμπάουντ σε ματς με τη Βραζιλία το 2013 στο «Γουέμπλεϊ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα