Ολυμπιακός: Τι μένει από την κόντρα με τον Παναιτωλικό

Ολυμπιακός: Τι μένει από την κόντρα με τον Παναιτωλικό

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Τι μένει από την κόντρα με τον Παναιτωλικό

bet365

Ο «πολεμιστής» Κασάμι, ο ανεβασμένος Ντοσεβί, το... ακροβατικό του Ντουρμάζ και το... σκούρο μπλε που πάει στον Ρομπέρτο! Το gazzetta.gr καταγράφει τι θα κρατήσουμε από το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Ο Ολυμπιακός, έστω και με... ιδρώτα, έφτασε στην 14η νίκη (6η σερί χωρίς το ματς με τη Νίκη Βόλου), κόντρα στον Παναιτωλικό με μια εμφάνιση που θα μας κάνει να θυμόμαστε ιδιαίτερα κάποια πράγματα.

Το gazzetta.gr αριθμεί ποια είναι αυτά τα στοιχεία:

1. Η πρώτη νίκη του Περέιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: Ο Πορτογάλος με σύστημα 4-2-3-1 και σαφέστατη πρόθεση να μην κάνει... πειραματισμούς παρέταξε ορθολογικά την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βγήκαν κάποιες φάσεις, κυρίως με Αφελάι και Φορτούνη, όμως στο δεύτερο το... άγχος έφυγε, απέναντι σε έναν ακίνδυνο Παναιτωλικό που, όμως, ήξερε πολύ καλά πως να αμυνθεί.

2. Το «σκυλί» Κασάμι: Ο μέσος του Ολυμπιακού, με τον Περέιρα έχει γυρίσει στη φυσική του θέση, που είναι στον άξονα... ξεχνώντας τα άκρα. Στη δεύτερή του εμφάνιση με τον Πορτογάλο είχε το δεύτερο γεμάτο παιχνίδι του. Με το Μίτσελ είχε παίξει στο πρωτάθλημα πέντε 90λεπτα και άλλα δύο για το Champions League. Μιλάμε για έναν πολύ σημαντικό παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδας, που όταν είναι στη μέρα του ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο, δέχτηκε πολλές κλοτσιές, αλλά και με δεμένο το γόνατό του δεν δίσταζε να ζητάει την μπάλα, να μπαίνει σε όποια φάση του δινόταν η ευκαιρία και να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής αναμέτρησης. Αν δεν σκόραρε ο Ντοσεβί, μάλλον αυτός θα ήταν ο MVP.

3. Ο... γκαζωμένος Ντοσεβί: Ο Γάλλος εξτρέμ, έπαιξε για 86' λεπτά, ξεκινώντας με τον Περέιρα για δεύτερο σερί ματς. Σκόραρε μετά την Ξάνθη και κόντρα στον Παναιτωλικό διώχνοντας από τους συμπαίκτες του το ψυχολογικό βάρος, που όσο περνούσε η ώρα σαφώς και μεγάλωνε. Ανεβαίνει και οι «ερυθρόλευκοι» μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν από τα καλά του στοιχεία. Η ταχύτητα κι η εκρηκτικότητά του είναι αναγκαία - ειδικά για το ελληνικό πρωτάθλημα.

4. Τι... έκανες, ρε, Τζίμι!: Την ώρα που το ένα ρεπορτάζ διαδέχεται το άλλο για το ενδιαφέρον και το πρέσινγκ της Φενέρμπαχτσε για τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο Σουηδός έκανε... ΤΟ μαγικό! Ακόμη και στο υποθετικό σενάριο, που αυτό ήταν το τελευταίο του ματς με τον Ολυμπιακό, κάτι θα έχει να θυμάται ο κόσμος του Ολυμπιακού από αυτόν - εκτός από το γκολ με τον ΟΦΗ, την ασίστ με τη Βέροια και τον χθεσινό του πανηγυρισμό που θύμισε... ακροβάτη!

5. Ρομπέρτο, σου πάει (και) το σκούρο μπλε: Τον μάθαμε στα πρώτα ματς με την γκρι εμφάνιση. Στις προπονήσεις βάζει τα λευκά ή τα κόκκινα. Τον κάναμε «Άγιο» με κίτρινα και γαλάζια, ενώ σε ένα ματς με τον ΠΑΣ είχε βάλει μια εμφάνιση προς το χρυσαφί. Και το σκούρο μπλε, μια χαρά πάει στον Ρομπέρτο, που χωρίς να έχει δύσκολο έργο κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

6. Ποιοτικός ξανά ο Φορτούνης: Όποτε του δίνεται η ευκαιρία αποδεικνύει τους λόγους που ο Ολυμπιακός τον έκανε δικό του το καλοκαίρι. Έχει σκοράρει φέτος δύο γκολ για το Κύπελλο (με Πανιώνιο και Φωστήρα), ενώ με τον ΠΑΣ στο πρωτάθλημα το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να ξεφύγει η ομάδα του από το 2-2. Χθες, έπαιρνε προσπάθειες, είχε και το σουτ στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έδιωξε ο Στεφανάκος στη γωνία του. Όσο παίρνει ματς στα πόδια του θα ανεβάζει και ρυθμό και το σίγουρο είναι ότι αν είχε έρθει το γκολ πιο νωρίς, δεν θα άφηνε τη θέση του αυτός στον Μπενίτες στο 64'.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα