Σε πλεονεκτική θέση η Βέροια

Θοδωρής Βασίλης
Σε πλεονεκτική θέση η Βέροια

bet365

Τρεις στροφές πριν το τέλος και μάχη της παραμονής έχει φουντώσει για τα καλά. Το gazzetta.gr αναλύει γιατί είναι σε δυσκολότερη θέση ο Απόλλωνας και κρατάει την τύχη στα χέρια της η Βέροια. .

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και στην ουρά υπήρξε νέα αλλαγή δεδομένων με τον Απόλλωνα να πέφτει στην 17η θέση που οδηγεί στην Football League, με τον Πλατανιά να βρίσκεται αυτή την στιγμή στην θέση των μπαράζ και την Βέροια να κρατάει την σωτηρία στα χέρια της. Αυτή την στιγμή η Βέροια ορίζει την τύχη της αν σκεφτεί κανείς ότι από τα τρία παιχνίδια που απομένουν, τα δύο είναι στην έδρα της απέναντι σε Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης που λογικά θα είναι αδιάφοροι.

Από την πλευρά του και ο Πλατανιάς έχει ένα μικρό πλεονέκτημα ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό και να εξασφαλίσει τουλάχιστον τα μπαράζ αφού και η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη με εξαίρεση το ματς της Δευτέρας με την Ξάνθη, θα τελειώσει το πρωτάθλημα με Παναιτωλικό και Πανιώνιο που θα είναι αδιάφοροι.

Αντίθετα, ο Απόλλωνας συνεχίζει να βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση με τους υπόλοιπους δύο ανταγωνιστές του. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στα τρία παιχνίδια που της απομένουν έχει να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη καθώς και τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, μία δύσκολη έδρα για όλες τις ομάδες.

Η Βαθμολογία

15. Βέροια 31
16. Πλατανιάς 31
17. Απόλλων 30

32η αγωνιστική

Τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αφού μετά τον ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Κομοτηνή κόντρα στον πάντα επικίνδυνο Πανθρακικό. Εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα και για Βέροια που θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ ο Πλατανιάς ταξιδεύει στα Πηγάδια, με το κίνητρο να παίζει μεγάλο ρόλο, αφού λογικά οι αντίπαλοι των τριών θα είναι αδιάφοροι.

Πανθρακικός-Απόλλων
Παναιτωλικός-Βέροια
Ξάνθη-Πλατανιάς

33η αγωνιστική

Προτελευταία αγωνιστική και οι τρεις υποψήφιοι αγωνίζονται εντός έδρας με αντιπάλους που είναι στα μέτρα τους και θα μπορούν εύκολα ή δύσκολα να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Απόλλων-Εργοτέλης
Βέροια-Πανιώνιος
Πλατανιάς-Παναιτωλικός

34η αγωνιστική

Τελευταία αγωνιστική και ο Απόλλωνας είναι ο μεγάλος άτυχος αφού πηγαίνει στο Καραϊσκάκη για την φιέστα του Ολυμπιακού και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει κάτι το θετικό. Αντίθετα, η Βέροια κρατάει την τύχη στα χέρια της αφού φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης που ήδη έχει εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι-οφ, ενώ ο Πλατανιάς θα φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη που επίσης λογικά θα είναι αδιάφορος έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή.

Ολυμπιακός-Απόλλων
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης
Πανιώνιος-Πλατανιάς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα