Η ανάλυση του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (pic)

Gazzetta team
Η ανάλυση του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (pic)

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει το ντέρμπι της Τούμπας όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 2-0, χάρη στα γκολ των Πρίγιοβιτς και Λημνιού.
Το Gazzetta.gr σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης, αναλύει τις αναμετρήσεις της Souper League. Οι πιστοποιημένοι αναλυτές- σπουδαστές του Ινστιτούτου Πέντραγκ Σομπότοβιτς και Γιώργος Μάντζιαρης, αναλύουν τον ντέμπι της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-0.
Για να δείτε τους πίνακες σε μεγάλη ανάλυση, κάντε κλικ επάνω τους.
ΔΙΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ
Ο ΠΑΟΚ άρχισε και τελείωσε το παιχνίδι με 4-2-3-1 και ως επί το πλείστον οι παίκτες του κρατούσαν τις θέσεις τους.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 4-2-3-1 και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 4-3-3. Παρατηρούμε πως οι Μακέντα και Καμπετσής κινούνταν στους ίδιους χώρους, ενώ ο Χατζηγιοβάνης είχε έναν πιο επιθετικό ρόλο.
ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά πιο απειλητικός σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, καθώς είχε συνολικά 17 τελικές έναντι 3 του «τριφυλλιού», διαφορά αισθητά μεγάλη.
Σημαντική διαφορά υπέρ των γηπεδούχων η οποία ήταν αισθητή αφορούσε τις κερδισμένες δεύτερες μπάλες (26 έναντι 5), ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε καλύτερες επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες που αφορούν τις πάσες. Συγκεκριμένα βλέπουμε μεγάλες διαφορές στις πάσες κλειδιά (14 έναντι 2), στο επιθετικό τρίτο (156 έναντι 89) και στην αντίπαλη περιοχή ( 36 έναντι 12). Οσο για την ανάπτυξη, ο ΠΑΟΚ αισθητά έπαιξε από τα πλάγια.
MVP (ΛΕΟ ΜΑΤΟΣ)
ΤΑ ΓΚΟΛ
1-0
Βλέπουμε πως γίνεται κάθετη κίνηση από τον Ζαμπά που βγαίνει στο 1v1 και μετά ο Πρίγιοβιτς κάνει κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, αντίθετη μάλιστα από τον αντίπαλο αμυντικό που τον επιτηρεί.
2-0
Φάση «καρμπόν», ως ένα βαθμό, καθώς ο Λημνιός κάνει επίσης κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και ξεφεύγει από την επιτήρηση του αντίπαλου αμυντικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα