Η διαχείριση του ΠΑΣ Γιάννινα για έναν καλύτερο Αθανασιάδη (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Η διαχείριση του ΠΑΣ Γιάννινα για έναν καλύτερο Αθανασιάδη (pics)

bet365

Ο Κλάους Αθανασιάδης μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσει βασικός και το gazzetta.gr γράφει για τον τρόπο διαχείρισης από τον ΠΑΣ Γιάννινα ώστε ο 30χρονος φορ να αποτελέσει το απόλυτο όπλο της ομάδας.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το δύσκολο πρόγραμμα με τα πέντε από τα έξι πρώτα ματς στην Αθήνα ετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας.

Οι Ηπειρώτες θέλουν να βάλουν τις βάσεις κόντρα στα «καναρίνια» και να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί αν δει κανείς πως το πρόγραμμά τους στις επόμενες έξι αγωνιστικές είναι με ομάδες ίδιας δυναμικότητας. Έχοντας ξεμπερδέψει πλέον με όλες τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός), αλλά και αυτές που ακολουθούν και θα δώσουν μάχη για την Ευρώπη (Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, Άρης), ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται να ξεκινήσει το δικό του πρωτάθλημα και να δείξει μέχρι που φτάνουν οι φετινές του φιλοδοξίες.

Και εδώ στην εξίσωση μπαίνει ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος μπορεί να γίνει το μεγάλο όπλο στην φαρέτρα του Γιάννη Πετράκη και να απογειώσει την ομάδα. Ο Κλάους μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από το Ισραήλ έψαχνε μια ομάδα η οποία θα του έδινε την ευκαιρία να βάλει ξανά στο σωστό δρόμο την καριέρα του και να δώσει απαντήσεις ότι δεν έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά.

Για τον λόγο αυτό και το οικονομικό δεν έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας. Το deal μεταξύ των δύο πλευρών ανακοινώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου με τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ να ξεκινάει άμεσα προπονήσεις για να μπορέσει όσο γίνεται πιο γρήγορα να φτάσει σε ένα επιθυμητό επίπεδο τόσο από θέμα φυσικής κατάστασης όσο και αγωνιστικής ώστε να μπορέσει να αποτελέσει την αιχμή δόρατος του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Λίγες ημέρες μετά την απόκτησή του ο Αθανασιάδης μπήκε στην αποστολή στον αγώνα με τον Απόλλωνα για την τρίτη αγωνιστική στην Ριζούπολη παίρνοντας μάλιστα και το βάπτισμα του πυρός για 15 λεπτά περίπου όταν αντικατέστησε τον Μυστακίδη. Ο 30χρονος φορ μετράει τέσσερις εμφανίσεις μέχρι στιγμής στην uper League, όλες ως αλλαγή, και αθροιστικά 107 λεπτά συμμετοχής. Οπου έκανε μεν μόνο μία τελική, αλλά πρέσαρε ψηλά και έδωσε πολλές «μάχες». Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτό το διάστημα καταλογίστηκαν εναντίον του 4 φάουλ.

Από τον τρόπο διαχείρισης του Αθανασιάδη φαίνεται ξεκάθαρα πως χρειαζόταν ένα λογικό χρόνο για να εγκλιματιστεί πλήρως στο νέο του περιβάλλον με τον Γιάννη Πετράκη να προσπαθεί να κάνει την ενσωμάτωση του ποδοσφαιριστή όσο γίνεται πιο ομαλά και χωρίς αυτό να βγει εις βάρος της ομάδας.

Ο Κλάους δεν έχει σταματήσει να δουλεύει, και οι δύο διακοπές για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος στο Nations League (όπως και αυτή του Νοεμβρίου), λειτούργησε και θα λειτουργήσει υπέρ του ώστε να φτάσει να είναι απόλυτα έτοιμος να αποτελέσει τον killer του ΠΑΣ. Και η ώρα που η φανέλα με το Νο9 θα βρίσκεται στις έντεκα βασικές φανέλες δεν αργεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα