Ο παραλίγο πλαστικός χειρουργός που βρίσκεται πίσω από τον Ανσαριφάρντ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο παραλίγο πλαστικός χειρουργός που βρίσκεται πίσω από τον Ανσαριφάρντ!

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει την απίθανη ιστορία του Γερμανοϊρανού μάνατζερ του Ανσαριφάρντ Ρέζα Φαζέλι, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες πήγε στη Ρεάλ τους Οζίλ, Σαχίν, Αλντιντόπ! Η μεταγραφή του Μαχνταβίκια πριν από 19 χρόνια, τα τεράστια οικονομικά οφέλη και η κόντρα με τον πατέρα του Οζίλ.

Σκληρός διαπραγματευτής, κλειστός χαρακτήρας, και λάτρης του καλού ντυσίματος χαρακτηρίζεται ο Ρέζα Φαζέλ, ατζέντης μεταξύ άλλων των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μασούντ Σοτζέι.

Με ορμητήριο το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, ο 43χρονος ατζέντης κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν από τους σπουδαιότερους «παίκτες» χάρη στον επαγγελματισμό και τον τρόπο που χειρίζεται τις μεταγραφές των πελατών του, αποκομίζοντας και ο ίδιος τεράστια οικονομικά οφέλη.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστός από την εκπροσώπηση των Σοτζέι και Ανσαριφάρντ. Μάλιστα σε ότι αφορά τον τελευταίο δεν δίστασε να ζητήσει από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στα απανωτά ραντεβού που έκανε συμβόλαιο ύψους 750.000 ευρώ ισχυριζόμενος μάλιστα πως έχει γίνει ήδη κρούση για τον Ανσαριφάρντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Όσο και αν φαντάζει το τελευταίο ως απίθανο σενάριο για τον Φαζέλι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Πρόκειται για τον μάνατζερ που ανέβαλε σε ηλικία 17 ετών την εκπροσώπηση του Μεσούτ Οζίλ καταφέροντας να τον πουλήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα σε λιγότερο από έναν χρόνο είχε βάλει την υπογραφή του και στις μεταγραφές των Νούρι Σαχίν και Χαμίτ Αλντιντόπ στη «βασίλισσα» κάνοντας επίδειξη μανατζερίκής δύναμης!

Μετά την μετακίνηση του Οζίλ στους «μερένγκες», ο πατέρας του Γερμανού διεθνή απέλυσε τον Φαζέλι.

«Με πείραξε πολύ. Ο πατέρας του ήθελε να τα κάνει όλα μόνος του. Έγώ και ο Μεσούτ έπρεπε να το δεχθούμε. Η φιλία μας όμως παρέμεινε ανεπηρέαστη», είχε δηλώσει ο 43χρονος μάνατζερ.

Το γραφείο «International Soccer Management» του Ρέζα Φαζέλι, αριθμεί περισσότερους από 40 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και οι Εμρέ Τσάν, Μαχμούντ Νταχούντ και Νούρι Σαχίν.

O μάνατζερ των Ανσαριφάρντ και Σοτζέι βρίσκεται στην μανατζερική πιάτσα για περισσότερα από 20 χρόνια. Το 1998 αν και ήταν μόλις 25 ετών, κανόνισε τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του συμπατριώτη του, Μεχντί Μαχνταβίκια από την Περσέπολις στην Μπόχουμ. Ο άλλοτε διεθνής Ιρανός αποτέλεσε τον πρώτο πελάτη του!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαζέλι ήθελε να γίνει πλαστικός χειρούργος. Μάλιστα ακολούθησε για τρία χρόνια σπουδές στην ιατρική μέχρι που τα παράτησε ακολουθώντας καριέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν ευγενή χαρακτήρα με καλούς τρόπους που θέτει ωστόσο αυστηρούς όρους στα συμβόλαια των παικτών του και αποφεύγει τους δημοσιογράφους όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Αν και η βάση του είναι το Ντίσελντορφ, εκπροσωπώντας κυρίως παίκτες με ρίζες από το Ιράν και την Τουρκία εντούτοις βρίσκεται μεταξύ Μονάχου και Μαδρίτης.

Έχοντας αναπτύξει δεσμούς με Ρεάλ Μαδρίτης, Οσασούνα, Ντόρτμουντ, Σάλκε και Αμβούργο δεν δυσκολεύεται να εξασφαλίσει καλά συμβόλαια για τους ποδοσφαιριστές του. Το ίδιο θέλει να πράξει και στην περίπτωση του Ανσαριφάρντ...

 

Τελευταία Νέα