Ανατροπή... μία άγνωστη λέξη στον Παναθηναϊκό

Ανατροπή... μία άγνωστη λέξη στον Παναθηναϊκό

Νίκος Ρόλλας
Ανατροπή... μία άγνωστη λέξη στον Παναθηναϊκό

bet365

Μία από τις πληγές που χρεώνεται ο Αντρέα Στραματσόνι είναι η έλλειψη αντίδρασης του Παναθηναϊκού και το Gazzetta.gr έψαξε τα στατιστικά του.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τον Παναθηναϊκό και το βάρος της ευθύνης πέφτει πάνω στον Αντρέα Στραματσόνι, είναι η έλλειψη αντίδρασης των «πράσινων» όταν ο αντίπαλος είτε ισοφαρίζει, είτε πολύ περισσότερο, προηγείται στο σκορ, με τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα την ήττα σοκ από τον ΟΦΗ...

Στον ένα χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο του «τριφυλλιού» ελάχιστες φορές η ομάδα έχει δείξει... σφυγμό και εγωισμό στα παιχνίδια της, ανατρέποντας ένα εις βάρος της αποτέλεσμα. Για την ακρίβεια δύο όλες κι όλες. Μία στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, όπου το 1-0 των γηπεδούχων, το έκανε 1-2 με τα γκολ του Αμπεντ (75') και του Πέτριτς (78') και άλλη μία με την Βέροια στην Λεωφόρο (3-2) όταν έκαναν την ανατροπή της ανατροπής με τα δύο τέρματα του Λέτο στο 65' και στο 90'.

Άλλες 5 προσπάθειές της όμως έμειναν στην μέση, καθώς μπορεί οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι να ισοφάρισαν αλλά δεν κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το παιχνίδι. Δύο φορές με τον Πανιώνιο και από μία με την Κέρκυρα, τον ΠΑΟΚ και την Μπρόντμπι.

Πάμε να δούμε τώρα τα παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός έχει γνωρίσει την ανατροπή, τα οποία είναι δύο. Ένα το χθεσινό με τον ΟΦΗ που τον φέρνει με το ενάμιση πόδι εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας και ένα στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League όταν προηγήθηκε επί του Άγιαξ στην Λεωφόρο, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα από τους Ολλανδούς με 2-1.

Επειδή όμως μιλάμε για μία ομάδα μεγάλου μεγέθους, ακόμη και τα παιχνίδια στα οποία έχει ισοφαρίσει συγκαταλέγονται στις... ήττες. Ειδικά μάλιστα αν αυτά είναι στην Λεωφόρο κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Αυτά λοιπόν είναι τέσσερα. Δύο με τον ΠΑΟΚ που κατάφερε να κερδίσει βαθμούς παρά το γεγονός οτι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και 1-0 για τα play offs, ένα με την Σταντάρ Λιέγης που το 0-2 έγινε 2-2 και ένα στην Βέροια που ο Παναθηναϊκός πέταξε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το τρίποντο με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί.

Κοιτώντας μάλιστα τα συνολικά στατιστικά του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του «τριφυλλιού», όπου μετράει συνολικά σε 52 παιχνίδια, 14 ισοπαλίες και 16 ήττες, τα 30 παιχνίδια που οι «πράσινοι» είτε έχουν βρεθεί πίσω στο σκορ χωρίς να καταφέρουν να ανατρέψουν το σκορ, είτε έχουν μείνει στην ισοπαλία, είναι πολλά για μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Πάρα πολλά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα