Μπερμπάτοφ: Το «βασιλικό» συμβόλαιο και τα μπόνους

Μπερμπάτοφ: Το «βασιλικό» συμβόλαιο και τα μπόνους

Μπερμπάτοφ: Το «βασιλικό» συμβόλαιο και τα μπόνους

bet365

Οι Βούλγαροι έβγαλαν στη… φόρα τα μπόνους του Μπερμπάτοφ, που θα βάλει στην τσέπη 500.000 ευρώ, σε περίπτωση πρωτιάς του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ!

Ο «Μίτκο» θα γίνει κατά 500.000 ευρώ πλουσιότερος σε περίπτωση, που ο Δικέφαλος καταφέρει να κερδίσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο συμβόλαιο που έβγαλαν στη… φόρα οι Βούλγαροι αποκαλύπτεται η ύπαρξη ειδικής «ρήτρας» ανανέωσης, αν και δεν αναφέρεται σε ποιος έχει τον πρώτο λόγο για την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου.

Ο Μπερμπάτοφ έλαβε 700 χιλιάδες ευρώ ως μπόνους υπογραφής και έχει «κλειστές» απολαβές άλλες 500 χιλιάδες ευρώ.

Θέλετε να δείτε αναλυτικά τα μπόνους του Μπερμπάτοφ στο «βασιλικό» συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε, λοιπόν, τι θα πάρει:

  • 500.000 ευρώ αν βγει πρώτος ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ
  • 200.000 ευρώ αν ο ΠΑΟΚ βγει στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που με την είσοδο στα πλέι οφ έχει ήδη επιτευχθεί.
  • 200.000 ευρώ ως μπόνους συμμετοχών.

Για το τελευταίο πολλοί νομίζουν ότι δύσκολα θα το πάρει, αλλά ξεχνούν ότι μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, όταν και τραυματίστηκε, είχε μετρήσει 22 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Για να πάρει τις έξτρα 200.000 ευρώ απαιτούνται 25 συμμετοχές. Με τρία ματς στα πλέι οφ θα έχει πιάσει κι αυτό τον στόχο…

Φυσικά προβλεπόντουσαν μπόνους για πρωτάθλημα (200.000) και για κύπελλο (50.000).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα