Το... διαστημικό νέο Καμπ Νου «παρουσιάζεται» (vid)

Το... διαστημικό νέο Καμπ Νου «παρουσιάζεται» (vid)

Gazzetta team
Το... διαστημικό νέο Καμπ Νου «παρουσιάζεται» (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με ιαπωνική εταιρεία για την ανακαίνιση του Καμπ Νου, η οποία θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2017, με τους «μπλαουγκράνα» να δίνουν μάλιστα στη δημοσιότητα μερικές εικόνες από τη νέα μορφή που αναμένεται να πάρει η ιστορική έδρα τους.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ανακαίνιση του ιστορικού Καμπ Νου, με τις εργασίες να ξεκινούν από τον Μάιο του 2017 και να ολοκληρώνονται σε βάθος τετραετίας, με καταληκτική ημερομηνία τον Φεβρουάριο του 2021.

Το project ανέλαβε ιαπωνική εταιρεία, ενώ οι «μπλαουγκράνα» φρόντισαν ήδη να δώσουν στη δημοσιότητα και μερικές εικόνες από τη νέα μορφή που αναμένεται να πάρει το νέο Καμπ Νου, με τα αποτελέσματα να δείχνουν άκρως εντυπωσιακά.

Η ανακαίνιση του γηπέδου θα γίνει σταδιακά, προκειμένου να μην επηρεαστεί η λειτουργία στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι και την ολοκλήρωση των έργων, με την χωρητικότητά του να αυξομειώνεται από περίοδο σε περίοδο και να φτάνει τελικά στις 105.053 θέσεις τον Φεβρουάριο του 2021.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Μήτρογλου το πρώτο γκολ στο Ζενίτ - Μπενφίκα.

Δείτε μερικές εικόνες από τη νέα μορφή που θα έχει το ανακαινισμένο Καμπ Νου:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα