Έσπασε τα κοντέρ και στα κέρδη η Λέστερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Έσπασε τα κοντέρ και στα κέρδη η Λέστερ!

bet365

Η πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία της, είναι η φετινή για τη Λέστερ που κατέγραψε και ρεκόρ κερδών διεκδικώντας τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ!

Η χαρά από τα αποτελέσματα της Τετάρτης, με τις Τότεναμ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι να μην παίρνουν ούτε βαθμό στα παιχνίδια τους, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ρανιέρι να βρίσκεται στο +3 στην κορυφή της βαθμολογίας, έγινε ακόμα μεγαλύτερη το πρωί της Πέμπτης με τα νέα οικονομικά στοιχεία.

Σύμφωνα με αυτά, κατεγράφη η πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου όσον αφορά τον τομέα των κερδών, αφού αυτά έφτασαν στα 34 εκατ.ευρώ!

Η Λέστερ πλησιάζει όλο και περισσότερο τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Θα περάσει από την έδρα της Γουότφορντ το Σάββατο το σύνολο του Ρανιέρι; Στο 2.45 το διπλό στη Mybet.

Τα έσοδα, εκτοξεύθηκαν σε... παραπάνω από το τριπλάσιο αυτών της περσινής αγωνιστικής περιόδου, αφού, από τα 40 εκατομμύρια έφτασαν στα 135 (!) και η προσέλευση του κόσμου στο «King Power Stadium» έχει αυξηθεί στο 98,5%, με τον Μ.Ο. παρουσίας οπαδών σε κάθε ματς να ανέρχεται στις 31.693.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα