«Περνάει σε αμερικανικά χέρια η Έβερτον»

«Περνάει σε αμερικανικά χέρια η Έβερτον»

Κώστας Ζάλιαρης
«Περνάει σε αμερικανικά χέρια η Έβερτον»

bet365

Δημοσίευμα των «Times» αναφέρει πως αμερικανικό κονσόρτιουμ ευελπιστεί μέσα στον επόμενο ενάμιση μήνα να έχει αποκτήσει τις μετοχές της Έβερτον!

Βάσει του σεναρίου που δημοσιεύεται για τους Αμερικανούς που θέλουν τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, ήδη πραγματοποιείται οικονομικός έλεγχος στα βιβλία της ομάδας και έχει δοθεί διορία από το νυν αφεντικό των «ζαχαρωτών», Μπιλ Κενράιτ, στον Τζον Τζέι Μουρς, τον Τσαρλς Νόελ και τους συνεργάτες τους να κάνουν την έρευνά τους και να εξετάσουν όλα τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Η αγοραπωλησία ενδέχεται να ξεπεράσει τα 200 εκατ.ευρώ και θα είναι το δεύτερο αμερικανικό «μπάσιμο» σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ το τελευταίο διάστημα, μετά από τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στην Κρίσταλ Πάλας με επένδυση 100 εκατ.ευρώ από δύο Αμερικανούς επιχειρηματίες που έχουν απώτερο σκοπό την εξάπλωση της φήμης του NFL στην Αγγλία.

Θα αποδράσει με διπλό από το Νιούκαστλ η Εβερτον; Σε απόδοση 2.25 στην Sportingbet η νίκη των παικτών του Μαρτίνεζ.

Ο Κενράιτ ουδέποτε είχε κρύψει πως θα εξέταζε κάθε ενδιαφέρουσα και συμφέρουσα πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Έβερτον και είχε γνωστοποιήσει πως από τον Οκτώβρη και μετά είχε συζητήσει με τρεις ενδιαφερόμενες πλευρές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα