Πρωτιά και στο YouTube για την ΑΕΚ (pic)

Gazzetta team
Πρωτιά και στο YouTube για την ΑΕΚ (pic)

bet365

Η επισκεψιμότητα στο κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube ξεπέρασε για τον μήνα Απρίλιο αυτή των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, με την Ένωση να κατακτάει άλλη μια πρωτιά.

Μάλμε - Γκέτεμποργκ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εκτός από τον τίτλο του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ κατάκτησε άλλη μια πρωτιά. Αυτή τη φορά στα social media.

Το ΑΕΚ TV στο Youtube για πρώτη φορά μέσα στον μήνα Απρίλιο είχε επισκεψιμότητα μεγαλύτερη από αυτήν που είχαν τα κανάλια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ είχε 403.410 επισκέψεις, με τον ΠΑΟΚ να μετράει 249.853 επισκέψεις και τον Ολυμπιακό 203.379 επισκέψεις.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι τα κανάλια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε λειτουργία πολύ περισσότερο χρόνο σε σχέση με αυτό της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα