Όσο ο Σάντσες βγάζει 50 ευρώ το λεπτό, εσύ...

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Όσο ο Σάντσες βγάζει 50 ευρώ το λεπτό, εσύ...

bet365

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να γίνει ο Αλέξις Σάντσες ένας καλοπληρωμένος «κόκκινος διάβολος» και το gazzeta.gr προσπαθεί να υπολογίσει τι μπορείς να κάνεις στο λεπτό που ο Χιλιανός θα βγάζει κάτι παραπάνω από 50 ευρώ.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Λεγανιές - Ρεάλ Μαδρίτης! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αλέξις Σάντσες θα μπορεί να χαμογελά πάλι. Ο Χιλιανός θα είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επιβεβαίωσε κι ο Βενγκέρ, με το deal να αγγίζει τα 68.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη «Daily Mirror» o Αλέξις Σάντσες θα βάζει, στο περίπου, στον τραπεζικό του λογαριασμό (χωρίς να έχει υπολογιστεί ο φόρος του 45%):

- τον χρόνο: 28.000.000 ευρώ

- το μήνα: 2.300.000 ευρώ

- την εβδομάδα: 554.000 ευρώ

- την ημέρα: 80.000 ευρώ

- την ώρα: 3.300 ευρώ

- το λεπτό: 54.23 ευρώ

- το δευτερόλεπτο: 0.9 ευρώ

Αν υποθέσουμε ότι αμείβεσαι με 500 ευρώ το μήνα (και πάλι καλά να λέμε έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση στην Ελλάδα), θα επιστρέψεις σπίτι σου με 16.6 ευρώ μεροκάματο. Δηλαδή, θα δουλεύεις για 0,69 ευρώ την ώρα, ήτοι 0,011 ευρώ το δευτερόλεπτο. Δεν θέλουμε να σε ρίξουμε στα... βαριά, ούτε να σε στείλουμε σε ψυχολόγο. Δυστυχώς, αυτά έχει η παγκοσμιοποίηση κι η ελεύθερη αγορά.

Σκέψου λοιπόν ότι στο λεπτό που ο Σάντσες θα «καθαρίζει» κάτι παραπάνω από 50 ευρώ εσύ θα:

- Έχεις διαβάσει αυτό κείμενο. Αν σου πάρει πάνω από λεπτό, θα έχει βγάλει πολλά παραπάνω απ' όσα βγάζεις εσύ σε δέκα μέρες.

- Θα έχεις αποφασίσει τι θα βάλεις για να πας στη δουλειά σου. Αν είσαι άντρας. Aν είσαι γυναίκα, ο Σάντσες θα έχει κάνει refresh στο e-banking του και θα έχει δει ότι προστέθηκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό 3.300 ευρώ.

- Ενώ είσαι στο φανάρι, θα έχεις πιει μια γουλιά καφέ, θα έχεις τσεκάρει τις ενημερώσεις στο facebook, θα έχεις κορνάρει στον μπροστινό σου. Και θα τον έχεις βρίσει. Ποτέ μην υποτιμάς πόσα μπορεί να κάνει ο Έλληνας οδηγός.

- Θα έχεις κάνει ζάπινγκ σ' όλα τα κανάλια που πιάνει η τηλεόρασή σου, μέχρι να πέσει σ' αυτό που θα παίζει μπάλα. Δεν έχει σημασία αν είναι επανάληψη.

- Θα έχεις φάει το ένα από τα (τουλάχιστον) πέντε καλαμάκια / σουβλάκια που έχεις παραγγείλει.

- Θα έχεις καλέσει την κοπέλα σου, θα δεις ότι είναι καλά και θα το κλείσεις. Στην περίπτωση που η κλήση είναι εισερχόμενη, δεν θες να υπολογίσεις πόσο πλουσιότερος θα έχει γίνει ο Σάντσες.

- Θα έχεις καταναλώσει μισό κουτάκι μπύρας 330 ml με τη σέντρα του ντέρμπι.

- Θα έχεις στρίψει και θα έχεις κάνει ήδη 4-5 τζούρες από το τσιγάρο σου.

- Θα έχεις... κατεβάσει ό,τι «μπινελίκι» φτάσει πρώτο στη γλώσσα σου, όταν δεις να ισοφαρίζεται στο 90' η ομάδα που περιμένεις να νικήσει για να κλείσεις δελτίο.

- Αν είσαι γυναίκα, θα έχεις διεκπεραιώσει κάτι στη δουλειά σου, θα ξέρεις πόσο χρόνο ακόμη θέλει το φαγητό για να είναι έτοιμο και θα έχεις στείλει το σύζυγο να πετάξει τα σκουπίδια. Σίγουρα, θα έχει κάνει κι άλλα μέχρι να γυρίσεις - από τα σκουπίδια. Οι γυναίκες κάνουν πολλά περισσότερα από τους άντρες σε χρόνο που ο Σάντσες δεν θα είναι και τόσο περισσότερο πλούσιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα