Πλέον δεν ευθύνεται ο Τούντορ, αλλά η... Βαβέλ!

Πλέον δεν ευθύνεται ο Τούντορ, αλλά η... Βαβέλ!

Μιχάλης Τσαμπάς
Πλέον δεν ευθύνεται ο Τούντορ, αλλά η... Βαβέλ!

bet365

Ο Μιχάλης Τσαμπάς γράφει για τους πολλά... κοκκόρια της Τούμπας και για τον «τελειωμένο» Τούντορ που αν μείνει θα έχει πλέον και την μικρότερη ευθύνη για τον... κατήφορο του ΠΑΟΚ!

Όταν οι οπαδοί της ομάδας σου, στην... έχουν στημένη και σου την πέφτουν φραστικά και κάτι παραπάνω, τότε έχεις καταλάβει καλά ότι «τέλειωσες». Δεν είναι μόνο οι αποδοκιμασίες που ακολούθησαν όταν ο Παπάς σφύριξε για τελευταία φορά στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος. Αυτά που έγιναν αρκετή ώρα μετά, την ώρα που ο Τούντορ έφευγε από την Τούμπα με το αυτοκίνητό του, δείχνουν ξεκάθαρα ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Δικεφάλου.

Ο Τούντορ είναι προφανές ότι έχει... τελειώσει εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμη και οι «δημοσιογραφικές ασπίδες του», το... γύρισαν το έργο προ πολλού και μιλούν για τα λάθη του και την ανεπάρκειά του. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, ενώ το γεγονός ότι είναι σε ανοιχτή κόντρα διαρκείας με το... υπερόπλο που λέγεται Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι στα μείον του.

Ξεκάθαρα πλέον ο Κροάτης δεν μπορεί να γυρίσει το κλίμα, αφού έχει χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών, την εμπιστοσύνη των... δεκάδων παραγόντων που είναι στην «αυλή του Ιβάν» και κυρίως την εμπιστοσύνη της εξέδρας. Η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ δεν είναι ελκυστική, τα αποτελέσματα δεν είναι καλά και η εμπιστοσύνη που απολάμβανε από την αρχή της σεζόν πήγε στον κουβά.

Ξημέρωσε Κυριακή και θα περίμενε κανείς πως και μετά τα γεγονότα του Σαββατόβραδου, ο Κροάτης θα αποτελούσε παρελθόν. Άλλωστε το έκτακτο συμβούλιο και με... παρουσία Σαββίδη μέσω skype είχε επίσημο χαρακτήρα προκειμένου οι πάντες να εκφράσουν τον προβληματισμό τους για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Την στιγμή που οι ρεπόρτερ εκτός αιθούσης ανέμεναν την αναγγελία του διαζυγίου και ήδη δούλευαν στο μυαλό τους ονόματα διαδόχων, ο Νίκος Βεζυρτζής ξεκαθάρισε πως ο πρώην αμυντικός της Γιουβέντους συνεχίζει να είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι έκανε τους φίλους της ομάδας (και όχι μόνο) να γεμίσουν τα social media με στάτους του στυλ «#PAOK eisai afou» προκειμένου να εξηγήσουν την απόφαση αυτή...

Την επόμενη αγωνιστική ο πληγωμένος Δικέφαλος του Βορρά καλείται να... μαζέψει τα κομμάτια του, εντός κι εκτός γηπέδου και να πάει σε ένα ματς ειδικών συνθηκών. Αντίπαλος ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη. Ματς που συνήθως οδηγεί κόσμο στο αεροδρόμιο της Μίκρας. Είτε με νίκη, είτε με ήττα (ειδικά αν είναι βαριά και με κάτω τα χέρια).

«Ο ΠΑΟΚ θα πάει στο Καραϊσκάκη με τον Τούντορ» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα Βεζυρτζή (προφανώς με τις ευλογίες Ιβάν) και πλέον κάνει αρκετό κόσμο να σκέφτεται τι θα γίνει αν οι Θεσσαλονικείς στο Φάληρο δεν πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Εκεί το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Κροάτης θα έχει την μικρότερη ευθύνη. Εκτός αν κανείς δεν θέλει να πάρει την ευθύνη και να στείλει νέο προπονητή σε ένα τόσο «καυτό» ντέρμπι.

Αν δηλαδή ο Τούντορ φαντάζει ως ένα ιδανικό... πρόβατο επί σφαγή πριν έρθει ο καινούριος. Το σίγουρο είναι ότι ο σοφός λαός δικαιώνεται όταν λέει πως «όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει». Και στην Τούμπα... λαλούν πάρα πολλοί και μάλιστα σε διάφορες γλώσσες. Αυτά τα μέλη της... ασπρόμαυρης Βαβέλ όπως την αποκαλούν έχουν και το τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το γεγονός ότι άλλη μια χρονιά αλλιώς ξεκίνησε κι αλλιώς έχει εξελιχθεί. Ίσως το μόνο διαφορετικό φέτος είναι ότι στα πλέι οφ δεν θα δούμε ξανά Γ.Χ Γεωργιάδη.

Αλλά και εδώ ας κρατήσουμε μια... πισινή. Είπαμε «ΠΑΟΚ είσαι αφού...»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα