Οι... παλινωδίες Τούντορ και το «μη plan b» του Ιβάν!

Οι... παλινωδίες Τούντορ και το «μη plan b» του Ιβάν!

Μιχάλης Τσαμπάς
Οι... παλινωδίες Τούντορ και το «μη plan b» του Ιβάν!

bet365

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει εντός κι εκτός γηπέδων, από... στραπάτσο σε στραπάτσο και ο Μιχάλης Τσαμπάς γράφει για τον Τούντορ που στηρίζεται, επειδή όλοι «τρώγονται» στην... αυλή του Σαββίδη.

Είναι καλό να στηρίζεις κάτι που πιστεύεις. Είναι κακό να στηρίζεις κάτι που δεν βγαίνει και απλά το κάνεις λόγω εγωισμού. Στην δεύτερη περίπτωση ανήκει η... νέα ασπίδα ΠΑΟΚ προς τον Ιγκόρ Τούντορ.

Το παράδειγμα το είδαμε και προ μηνών με την περίπτωση Αναστασίου. Ο «Γιόχαν» έβαλε το όνομα του δίπλα στο μεγαλύτερο κάζο στην ιστορία των «πράσινων», τον αποκλεισμό από την Καμπάλα.

Η χρονιά πήγε... στράφι όταν ακόμη ο κόσμος ήταν στις παραλίες. Από τότε... φώναζε η ανάγκη απομάκρυνσης του, αλλά προφανώς ο Αλαφούζος μη έχοντας «plan b» ή μη έχοντας δίπλα του κόσμο να του δώσει σωστές συμβουλές, τον κράτησε απλά μερικούς μήνες στον πάγκο ξέροντας ότι έχει... λήξει, αλλά δεν ήξερε την ημερομηνία του.

Το έκανε όταν ο Παναθηναϊκός έπαιζε αγωνιστική με αγωνιστική πιο... αποκρουστικό ποδόσφαιρο κι έχοντας χάσει τον... δρόμο προς το πρωτάθλημα. Στην ίδια (μη) λογική βαδίζει και ο ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης, αν αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τον σύλλογο έχει μάθει τα βασικά του αθλήματος, σαφώς και θα έχει πάρει χαμπάρι ότι έτσι δεν... κυλάει ο ΠΑΟΚ.

Το στοίχημα με τον Κροάτη μάλλον πήγε στον κουβά. Στο Europa League αποτυχία, στο πρωτάθλημα «τα ίδια και τα ίδια» κι αν δεν... ροχάλιζε η άμυνα της Καλλονής στο 90' ίσως και το Κύπελλο να χάνονταν από το πρώτο ματς. Όμως εδώ ισχύει... εις την νιοστή ότι λέγαμε για τον Αλαφούζο παραπάνω. Μόλις πριν μερικές ημέρες στο Gazzetta Weekend Journal διαβάσατε για την... Βαβέλ του ΠΑΟΚ.

Άρα και τώρα ποιος να πει μια ψύχραιμη κουβέντα στο μεγάλο αφεντικό για το τι πρέπει να πράξει ώστε τα εκατομμύρια του να μην πηγαίνουν στο... βαρέλι δίχως πάτο; Ο Βεζυρτζής, ο Άρνεσεν, ο Ζαγόρ, ο Αγγελίδης, ο... Κούδας, ο Μπερμπάτοφ, η Γκοντσάρεβα; Ποιος από όλους; Αυτοί άλλωστε δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε μια μεταγραφή και διασύρονται όπως έγινε πρόσφατα με την περίπτωση Γκαλίτσιου.

Αυτό που έδειξε ο ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη ήταν... κερασάκι στην τούρτα που δεν τρώγεται. Ήττα κι εύκολη από την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, κακή εμφάνιση, με παίκτες δίχως κέφι και προπονητή να μην μπορεί να βοηθήσει από τον πάγκο κι απλά να ασχολείται με τις... τραβηγμένες έως αστείες (αλλά πάντα λογικές) καθυστερήσεις που έκαναν οι αντίπαλοι παίκτες.

Όταν αντί να έχει καθαρό μυαλό να βοηθήσει την ομάδα του, ο Τούντορ ανοίγει διάλογο με τον Καραγεωργίου κι όλο τον πάγκο της Καλλονής, τότε εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά.

Όπως ακόμη περισσότερα καταλαβαίνει κανείς από τις συνεχείς... αγωνιστικές παλινωδίες στο σύστημα και τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ακόμη και το γεγονός ότι έχεις ένα υπερόπλο τύπου Μπερμπάτοφ και το έχεις... αφοπλίσει. Κάτι από... λευκή πετσέτα θυμίζει το όλο θέμα!

Πριν κάνει η αποστολή μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής με επίσημο τρόπο από τον Δικέφαλο εξέφραζαν την στήριξη προς τον Κροάτη τεχνικό. Έτσι έπρεπε να κάνουν, έτσι κι έκαναν. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι... θέμα δεν υπάρχει.

Ειδικά όσο ο ΠΑΟΚ συνεχίζει αυτές τις εμφανίσεις και υπάρχουν φίλοι του που αποδοκιμάζουν είτε στην Τούμπα, είτε στην αίθουσα αφίξεων κάποιου αεροδρομίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα