Αριθμοί και στοιχεία από την 9η αγωνιστική (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Αριθμοί και στοιχεία από την 9η αγωνιστική (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός των λίγων τελικών προσπαθειών στο ντέρμπι, τα πολλά λάθη του Μάζουρεκ και τα κλεψίματα του Ατρόμητου και του Κιβρακίδη ξεχώρισαν στα στατιστικά που καταγράφηκαν στους αγώνες της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Superleague Σουρωτή οδεύει αισίως στη συμπλήρωση του 1/3 της κανονικής σεζόν και κάθε βδομάδα οι αριθμοί δίνουν ολοένα και πιο σαφή εικόνα των δυνατοτήτων και των αδυναμιών ομάδων και παικτών της κατηγορίας.

ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

- H ΑΕΚ ήταν η ομάδα με τις περισσότερες αυτή την αγωνιστική, σταματώντας στις 18 κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι», μαζί με Ολυμπιακό, Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης μέτρησαν μόλις 5 και δεν είναι τυχαίο πως καμιά τους δεν κατάφερε να κερδίσει και μόνο η «Ελαφρά Ταξιάρχία» πήρε θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ειδικά πάντως για τον Πανιώνιο και τους Πειραιώτες η συγκεκριμένη επίδοση προκαλεί εντύπωση, αφού ως τώρα ήταν απ' τις πιο παραγωγικές ομάδες του πρωταθλήματος σε ευκαιρίες.

Όσον αφορά τους παίκτες, ο Σέρχιο Αραούχο ήταν ο πιο παραγωγικός στο συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού με 6. Σε μια απ’ αυτές ευστόχησε, για πολλοστή φορά στην Πλατεία, χαρίζοντας τη νίκη στην Ένωση.

ΚΑΡΤΕΣ

- Στη Νέα Σμύρνη καταγράφηκε εξάλλου η «μερίδα του λέοντος» στις κάρτες, με τους παίκτες του «Ιστορικού» και της ΑΕΚ να αντικρίζουν από 5 κίτρινες κάρτες (10 στο σύνολο). Για τους «κιτρινόμαυρους» είναι σύνηθες να ξεχωρίζουν στη συγκεκριμένη κατηγορία, αφού και τόσο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όσο και ο αγώνας της στα Πηγάδια με την Ξάνθη ήταν οι πρώτες σε κάρτες αναμετρήσεις στις αντίστοιχες αγωνιστικές.

ΛΑΘΗ

- Στην αγωνιστική ξεχώρισε ο Πλατανιάς, που μετρώντας 55, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι αξιόλογο στη Λαμία, όπου ηττήθηκε εύκολα με 2-0. Οι Κρητικοί δεν είναι από τις ομάδες που κάνουν τα περισσότερα στο πρωτάθλημα, αφού στη λίστα βρίσκονται μάλλον χαμηλά, όμως σε αυτή την αγωνιστική δεν απέφυγαν αυτή την πρωτιά.

Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός με 18 παρέμεινε τελευταίος στη συνολική κατάσταση, συντηρώντας τις εξαιρετικές του επιδόσεις ως τώρα.

Στους παίκτες, ο Μάζουρεκ είχε μόνος του 10, αποτυγχάνοντας να βοηθήσει τον Παναιτωλικό να πάρει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ

- Ο Ατρόμητος με 38 κλεψίματα στον νικηφόρο αγώνα με την Ξάνθη, είναι πρώτος μεταξύ των υπόλοιπων ομάδων αυτή την αγωνιστική, την ώρα που συνολικά στο πρωτάθλημα καταφέρνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία αυτή. Επιπλέον, το «αστέρι» ευτύχησε να δει τον Κιβρακίδη να τα καταφέρνει καλά και ατόμικά στο συγκεκριμένο τομέα (8).

Τέλος, στην 9η ημέρα της Superleague, το «βραβείο» του παίκτη που ξεχώρισε με βάση τους αριθμούς ήταν ο Μαουρίτσιο. Με 2 γκολ, 3 κλεψίματα και 3 κερδισμένα φάουλ, ο Βραζιλιάνος ήταν αδιαμφισβήτητα ο MVP των Θεσσαλονικέων στην άνετη επικράτηση με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα