Επιμένει και στο δικόγραφο για Λεωφόρο ο Καμίνης

Επιμένει και στο δικόγραφο για Λεωφόρο ο Καμίνης

Επιμένει και στο δικόγραφο για Λεωφόρο ο Καμίνης

bet365

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει ξανά το θέμα των «τίτλων» της Λεωφόρου, με το δικόγραφο μάλιστα που απέστειλε ο Δήμος στον Ερασιτέχνη, να έχει ξεκάθαρη αναφορά πως του ανήκει.

Ο πόλεμος του Τριφυλλιού με τον Δήμο Αθηναίων και τον Γιώργο Καμίνη καλά κρατεί, με αφορμή για ακόμα μία φορά την ιστορική έδρα του συλλόγου. Μπορεί ο ίδιος να θέλησε να τα... μαζέψει με χθεσινή του τοποθέτηση, φέρνοντας παράλληλα ξανά το θέμα της Διπλής Ανάπλασης στο «τραπέζι», μία υπόθεση ωστόσο που έχει ήδη «καεί» για τους «πράσινους», λόγω των δεδομένων και γνωστών αδυναμιών που καθιστούν ανέφικτη την δημιουργία γηπέδου στο Βοτανικό, ωστόσο το θέμα για τον Δήμο παραμένει όπως φαίνεται... ορθάνοιχτο!

Στο 20σέλιδο δικόγραφο που απέστειλε ο Δήμος Αθηναίων στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, δεν αμφισβητεί απλά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Λεωφόρου, αλλά παράλληλα προσπαθεί να τεκμηριώσει ότι του ανήκει σύμφωνα με τη «Live Sport», αφιερώνοντας μάλιστα τρεις ολόκληρες σελίδες γι' αυτό τον λόγο. Στην προσπάθειά του δε να το κάνει αυτό, επιστρατεύει μέχρι και το... βασιλικό διάταγμα, σημειώνοντας παράλληλα πως: «Το γήπεδο είναι μέρος μίας έκτασης 300 στρεμμάτων στη συγκεκριμένη περιοχή που ανήκει στο Δήμο Αθηναίων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα