Στο χέρι του Ιγκλέσιας να γίνει... Κινέζος!

Στο χέρι του Ιγκλέσιας να γίνει... Κινέζος!

Μάκης Σταθάτος
Στο χέρι του Ιγκλέσιας να γίνει... Κινέζος!

bet365

Τη... μπάλα στα πόδια του έχει ο Ματίας Ιγκλέσιας αναφορικά με την πρόταση της Τσανκγτσούν Γιατάι, αφού εφόσον το θελήσει ο ίδιος, θα πάρει άμεσα μεταγραφή στην ομάδα της Κίνας.

Το ενδιαφέρον από το σύλλογο της Κίνας για τον Αργεντινό άσο του Ατρομήτου είναι δεδομένο και μάλιστα εμφανίζεται διατεθειμένος να προσφέρει πολλά χρήματα στον παίκτη, όπως έχει ενημερώσει τον μάνατζέρ του. Η κατάσταση ωστόσο βρίσκεται απόλυτα στο χέρι του Ιγκλέσιας όπως αναφέρει το «atromitistas», μιας κι εφόσον εκείνος πει το «ναι», θα γίνει άμεσα η εξαγορά του συμβολαίου του από την Τσανκγτσούν Γιατάι κι ο μέσος των Περιστεριωτών θα φτιάξει βαλίτσες για Κίνα.

Στον Ατρόμητο πάντως δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να χάσουν σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο έναν από τους κορυφαίους παίκτες τους τη φετινή σεζόν. Οι άνθρωποι του «αστεριού» άλλωστε δεν ήταν προετοιμασμένοι για μία τέτοια εξέλιξη, αφού εφόσον ο Ιγκλέσιας αποφασίσει να φύγει, πολύ δύσκολα θα μπορούσαν να καλύψουν επάξια το κενό του στις τέσσερις ημέρες που απομένουν μέχρι τη λήξη των μεταγραφών ελεύθερων παικτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα