«Μπράβο» από Αναστασίου και Αλαφούζο

«Μπράβο» από Αναστασίου και Αλαφούζο

«Μπράβο» από Αναστασίου και Αλαφούζο

bet365

Συγχαρητήρια μοίραζε στους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, λέγοντας τους ότι με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν. «Μπράβο» και από τον Αλαφούζο.

Απόλυτα ικανοποιημένος ο 41χρονος τεχνικός για την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά, όπου κι έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι. Τα χαμόγελα... έδιναν κι έπαιρναν μετά το τέλος του αγώνα, με τον Γιάννη Αναστασίου να αποθεώνει τους παίκτες του.

«Τι σας έλεγα; Όταν παίζουμε όπως μπορούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση σας, τα πήγαμε περίφημα. Ευχαριστηθείτε τη νίκη απόψε, γιατί από αύριο θα επικεντρωθούμε στα επόμενα ματς. Μπράβο και πάλι, γιατί ευχαριστήσατε και τον κόσμο που μας έχει στηρίξει πάρα πολύ», ήταν ορισμένα από τα λόγια του νεαρού τεχνικού.

Από εκεί και πέρα μπορεί να μη βρέθηκε στα αποδυτήρια και ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά φρόντισε να στείλει τη συγχαρητήριά του στην ομάδα μέσω του Νίκου Νταμπίζα, ζητώντας παράλληλα να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι και να συνεχιστεί η δουλειά για να έρθουν κι άλλες τέτοιες νίκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα