O όρος για πώληση στο συμβόλαιο του Πράνιτς

O όρος για πώληση στο συμβόλαιο του Πράνιτς

O όρος για πώληση στο συμβόλαιο του Πράνιτς

bet365

Ο Πράνιτς έδειξε με την έλευσή του στον Παναθηναϊκό ότι δεν αποτελεί προτεραιότητά του το οικονομικό, ενώ από τους όρους που μπήκαν στο συμβόλαιό του, φάνηκε και πόσο πιστεύει στον εαυτό του.

Ο Κροάτης άσος ερχόμενος στο Τριφύλλι χάρισε ένα σημαντικό ποσό από τα οφειλόμενά του στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, δείχνοντας με το... καλημέρα στους «πράσινους» ότι τα χρήματα δεν αποτελούσαν την προτεραιότητά του. Παράλληλα ο Πράνιτς ακόμα και στα 32 του (τα έκλεισε πριν από 9 μέρες) δείχνει πόσο πολύ πιστεύει στον εαυτό του, ζητώντας να μπει μπόνους στο συμβόλαιό του για επιστροφή στην εθνική του ομάδα, όπως τελικά κι έγινε.

Παράλληλα αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχει και όρος για το ενδεχόμενο που φέρει πρόταση για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ο διεθνής άσος όπως αναφέρει η «Live Sport», έχοντας προφανώς στο μυαλό του πως ακόμα και τώρα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε ένα top πρωτάθλημα. Ο ίδιος εξάλλου μετά και τη σπουδαία εμφάνισή του κόντρα στην Καλλονή δεσμεύτηκε πως: «Τώρα θα δείτε τον πραγματικό Πράνιτς...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα