«Τρέλανε» άνθρωπο της Μάιντς ο Μπεργκ!

«Τρέλανε» άνθρωπο της Μάιντς ο Μπεργκ!

«Τρέλανε» άνθρωπο της Μάιντς ο Μπεργκ!

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Μάιντς βρέθηκε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και όπως φαίνεται... έτριβε τα μάτια τους με την εμφάνιση του Μάρκους Μπεργκ.

Μόνο άγνωστος δεν είναι ο Σουηδός στράικερ στο γερμανικό κοινό, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο Αμβούργο, έστω κι αν δεν ήταν τα καλύτερα της καριέρας του. Στον Παναθηναϊκό όμως ο Μπεργκ έχει αναγεννηθεί, κόντρα στην Καλλονή έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, αλλά στο ΟΑΚΑ δεν τον θαύμασαν μόνο οι φίλοι του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα το «παρών» έδωσε σύμφωνα με τη «Sportday» κι ο τεχνικός διευθυντής της Μάιντς, Κρίστιαν Χάιντελ, που ψάχνει παίκτες για την ομάδα του, ενώ προηγουμένως είχε βρεθεί και στο Περιστέρι για το ματς Ατρόμητος-ΟΦΗ. Με όσα είδε ωστόσο ο Γερμανός παράγοντας στο παιχνίδι των «πρασίνων» φέρεται να εξεπλάγη από τον Μπεργκ και μάλιστα εμφανίζεται να ρωτούσε: «Είναι ο ίδιος Μπεργκ που έπαιζε στο Αμβούργο;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα