«Ερυθρόλευκες» επαφές με Μονακό

«Ερυθρόλευκες» επαφές με Μονακό

«Ερυθρόλευκες» επαφές με Μονακό

bet365

Με τον στενότερο συνεργάτη του αντιπροέδρου της Μονακό συναντήθηκε ο Γιάννης Βρέντζος, τη στιγμή που οι Γάλλοι θέλουν να διευρύνουν τις σχέσεις τους με τους Πειραιώτες.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαντίμ Βασίλιεφ, αντιπροέδρου και αθλητικού διευθυντή των Μονεγάσκων, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας και συναντήθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τον Γιάννη Βρέντζο.

Ο σκοπός της επίσκεψης του ήταν διπλός κι αφορούσε από τη μία πλευρά την επιθυμία της γαλλικής ομάδας να διευρύνει τις ήδη πολύ καλές σχέσεις της με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον «Γαύρο», τη στιγμή άλλωστε που η συνεργασία τους έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι με τον δανεισμό των Εντινγκά και Μεντζανί.

Από εκεί και πέρα ο παράγοντας της ομάδας του Πριγκιπάτου συναντήθηκε και με τους δύο παίκτες των Μονεγάσκων που αγωνίζονται ως δανεικοί στο Μεγάλο Λιμάνι, θέλοντας να μάθει πως περνούν στην Ελλάδα, αλλά και τις σκέψεις τους για το μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα