Η... καμπάνα του Αναστασίου για τον Σίλντενφελντ!

Η... καμπάνα του Αναστασίου για τον Σίλντενφελντ!

Gazzetta team
Η... καμπάνα του Αναστασίου για τον Σίλντενφελντ!

bet365

Παρά την νίκη στο «Βικελίδης» ο Γιάννης Αναστασίου ήταν έξαλλος με τον Κροάτη στόπερ αλλά και άλλους έμπειρους για αυτό και μίλησε για θέμα νοοτροπίας.

Ξάφνιασε με την δήλωση του περί παικτών που πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Παναθηναϊκός πήρε το πιο σημαντικό «διπλό» στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την παρουσία κάποιων έμπειρων και κυρίως του Γκόρντον Σίλντεφελντ!

Ο Κροάτης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Λάθος τοποθετήσεις στην άμυνα, καμία συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας παρά τις εντολές από τον πάγκο. Δεν είναι τυχαίο πως λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Αναστασίου έχει σηκώσει για ζέσταμα τον Γιώργο Κουτρουμπή!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα