Σκάουτερ της Βέρντερ στη Λεωφόρο!

Σκάουτερ της Βέρντερ στη Λεωφόρο!

Σκάουτερ της Βέρντερ στη Λεωφόρο!

bet365

Άνθρωπος της Βέρντερ Βρέμης θα βρίσκεται στη Λεωφόρο στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και το βλέμμα του θα είναι στραμμένο στον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Η γερμανική ομάδα έστειλε σκάουτερ στη χώρα μας, αφού όπως όλα δείχνουν έχει βάλει στο... μάτι τον νεαρό αμυντικό του Παναθηναϊκού. Οι εμφανίσεις του με την Εθνική Νέων στο Μουντιάλ της Τουρκίας, αλλά και η σταδιακή καθιέρωσή του στο Τριφύλλι, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Βέρντερ, που θα έχει για μία ακόμα φορά άνθρωπό της σε ματς των «πρασίνων».

Αυτή τη φορά πρόκειται για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο και δεν αποκλείεται στην... ατζέντα του σκάουτερ των Γερμανών να βρεθούν κι άλλα ονόματα νεαρών παικτών του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα