Τα «πήρε» με τα... παπούτσια ο Αναστασίου!

Τα «πήρε» με τα... παπούτσια ο Αναστασίου!

Τα «πήρε» με τα... παπούτσια ο Αναστασίου!

bet365

Έξαλλος ήταν ο Γιάννης Αναστασίου με τα συνεχόμενα γλιστρήματα των παικτών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, «ρίχνοντας» τα στα... παπούτσια.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έχασαν την ισορροπία τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης για το Κύπελλο με τους Κρητικούς. Από τον Ντίνα και τον Χουχούμη, μέχρι τον Καρέλη και τον Κλωναρίδη γλίστρησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, γεγονός πως δημιούργησε έντονο εκνευρισμό στον Γιάννη Αναστασίου.

Στη φάση μάλιστα όπου έπεσε ο δεύτερος, ο τεχνικός των «πρασίνων» είπε προς τον πάγκο: «τι παπούτσια είναι αυτά που τους έχουμε δώσει», για να προσθέσει στη συνέχεια αναφερόμενος προς τον φροντιστή σύμφωνα με το «Goal»: «Γιάννη πήγαινε να βρεις άλλα, δεν γίνεται αυτό το πράγμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα