Ζέκα ο... πληροφοριοδότης του Λούτσο

Ζέκα ο... πληροφοριοδότης του Λούτσο

Ζέκα ο... πληροφοριοδότης του Λούτσο

bet365

Με τον Αναστασίου μπορεί να μην έχει μιλήσει όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, αλλά ο Λουτσιάνο Φιγκερόα είναι πλήρως ενημερωμένος για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό από τον Ζέκα.

Από πέρυσι είχε φανεί ότι ο Αργεντινός άσος είχε δεθεί πολύ με τον -νυν- αρχηγό του Τριφυλλιού κι έτσι δεν θα μπορούσε να μην εμπιστευτεί εκείνον για να ενημερωθεί σχετικά με όλα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα το διάστημα της απουσίας του.

Ο Λούτσο αποκάλυψε πως μιλούσε συνεχώς με τον Πορτογάλο μέσο, μαθαίνοντας για το τεχνικό τιμ, τις μεταγραφές, την πορεία του Παναθηναϊκού, αλλά και την επιστροφή στη Λεωφόρο. Παράλληλα ο Φιγκερόα ενημερώθηκε εκτενώς και από τον Νίκο Νταμπίζα για το νέο πρότζεκτ των «πρασίνων», αφού οι δύο άνδρες βρίσκονταν σε διαρκή επαφή το τελευταίο διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα