Για επιτελικό αν φύγει ο Μασάντο

Για επιτελικό αν φύγει ο Μασάντο

Για επιτελικό αν φύγει ο Μασάντο

bet365

Αρκετά ονόματα ακούγονται για τον Ολυμπιακό, ακόμα και επιτελικών μέσων, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για παίκτη στη συγκεκριμένη θέση μόνο αν αποχωρήσει ο Μασάντο.

Το όνομα του Πορτογάλου μέσου έχει εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια, καθώς φέρεται να ενδιαφέρει ομάδες από τη Ρωσία. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση για την παραχώρησή του. Αν αυτό συμβεί και το ύψος της καλύπτει τον Ολυμπιακό, δεν θα πει «όχι».

Η υπόθεσή του είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υπόθεση «δεκαριού». Τελευταίο όνομα που ακούστηκε αυτό του Κιμ Κάλστρομ, τον οποίο οι Ρώσοι επαναφέρουν στο προσκήνιο, ωστόσο αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» είναι επικεντρωμένοι σε άλλα μέτωπα και θα κινηθούν για επιτελικό μόνο αν υπάρξουν οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα