«Ντεμπούτο» στους τραυματισμούς ο Ζέκα!

«Ντεμπούτο» στους τραυματισμούς ο Ζέκα!

«Ντεμπούτο» στους τραυματισμούς ο Ζέκα!

bet365

Ο Πορτογάλος άσος, αν τελικά δεν προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό, θα μείνει εκτός από παιχνίδι των «πράσινων» λόγω τραυματισμού για πρώτη φορά στη θητεία του στον Παναθηναϊκό!

Ο Ζέκα έχει αποδειχθεί «μηχανάκι», «καταπίνει» χιλιόμετρα και... δεν χτυπάει ποτέ! Μέχρι στιγμής έχει μείνει εκτός σε μόλις έξι ματς από τότε που υπέγραψε, τέσσερα στο Πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Στα τρία εξ αυτών ήταν τιμωρημένος, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων έμεινε εκτός λόγω επιλογής του προπονητή, ενώ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στο Κύπελλο είχε ίωση.

Πλέον, έχοντας υποστεί αιμάτωμα στο μάτι αφού δέχτηκε την μπάλα από κοντινή απόσταση, θεωρείται δύσκολο να καταφέρει να αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για πρώτη φορά λόγω τραυματισμού! Πάντως, σε όσα ματς έχει λείψει, η ομάδα του έχει καταφέρει να κερδίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα