Τα είπε με τους Σουηδούς ο Αναστασίου

Τα είπε με τους Σουηδούς ο Αναστασίου

Τα είπε με τους Σουηδούς ο Αναστασίου

bet365

Τετ α τετ με τους Εμίρ Μπαϊράμι και Μάρκους Μπεργκ είχε ο Γιάννης Αναστασίου, μετά την εγγραφή των παικτών στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Όλοι οι παίκτες του Τριφυλλιού, μαζί με το τεχνικό επιτελείο έκαναν εγγραφή στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», ενώ μετά το τέλος της ο Γιαννης Αναστασίου κάλεσε τους Σουηδούς της ομάδας για ένα μίνι τετ α τετ.

Ο 40χρονος τεχνικός τα είπε για λίγη ώρα με τους Μπεργκ και Μπαϊράμι για θέματα που αφορούσαν την αγωνιστική τους κατάσταση, καθώς επίσης και την προσαρμογή τους στην ομάδα. Αυτό πάντως είναι κάτι που συνηθίζει ο κόουτς των «πρασίνων» με όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ώστε να τους «ανεβάζει» και να τους έχει παράλληλα σε εγρήγορση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα